Sarat of Service

 

Sarat jasa ieu ngabutuhkeun hak sareng kawajiban antara anjeun sareng APlus Global Ecommerce.

Maca perjanjian kalayan ati-ati sateuacan satuju mayar biaya jasa kami. Upami anjeun henteu tiasa ngartos bagian naon waé atanapi gaduh patarosan naha anjeun kedah bébas naroskeun ka kami bantosan. Kami mamatahan anjeun nyandak waktos anu diperyogikeun pikeun ngartos jasa anu ditawarkeun ku kami.

  1. kekecapan

"perjangjian”: Éta perjanjian antara anjeun sareng kami.

"palayanan”: Éta mangrupikeun jinis jasa anu anjeun pilih.

"anjeun": Palanggan atanapi anu parantos ngagaleuh jasa kami.

"Us","urang","We": APlus Global Ecommerce

  1. panunjukeun

2.1. Anjeun nunjuk AS kana jasa anu disatujuan sareng Kami sapuk pikeun nyayogikeun jasa anu dimaksad sakumaha per istilah & sarat.

2.2. Pas anjeun mésér jasa éta, perjanjian antara kami digagas.

  1. Services urang

3.1. Kami bakal nyayogikeun jasa kami dumasar kana inpormasi anu disayogikeun ku anjeun, sareng komunikasi naon waé antara akun penjual anjeun sareng Amazon

3.2. Pamayaran anjeun pikeun layanan henteu nanggungjawabkeun kanggo pamulihan anu dijamin.

  1. Naon Urang Naha

4.1. Kami bakal nindak pasualan saénggalna dumasar kana inpormasi anu disayogikeun ku anjeun.

4.2. Kami nyayogikeun pitunjuk pikeun ngungkulan Amazon. Éta tanggung jawab anjeun nuturkeun aranjeunna sabisa-bisa.

4.3. Jasa kami bakal disayogikeun ka anjeun dugi ka masa jasa kami parantos réngsé.

  1. Naon Urang Henteu Laksanakeun

5.1. Kami henteu nyayogikeun naon waé nasihat hukum.

5.2. Kami henteu nanggungjawaban kanggo tindakan hukum anu dilakukeun pikeun anjeun pikeun kagiatan penipuan.

5.3. Kami henteu nungtut jaminan pikeun suspénsi naon waé di masa hareup upami istilah urang parantos réngsé.

  1. Naon anu anjeun kedah lakukeun

6.1. Kami ngandelkeun inpormasi anu disayogikeun ku anjeun. Anjeun kedah nyayogikeun sadaya inpormasi sareng dokumén aslina (upami ditaros) paling saé pikeun élmu anjeun. Sagala masalah anu timbul saluareun inpormasi anu disayogikeun henteu tanggung jawab pisan ka kami.

6.2. Anjeun kedah pastikeun yén anjeun ngajaga komunikasi anu wajar sareng kami salami masa jasa pikeun efficacy anu langkung saé. Kami tiasa ngahubungi anjeun ku mail, telepon, fax, atanapi surat. Punten pastikeun henteu maliré ka kami atanapi éta tiasa ngakibatkeun jasa anu épisién anu kami moal tanggung jawab nalika teras-terasan ngadeukeutan.

6.3. Patuh kana kawijakan sareng peraturan Amazon nyaéta tugas anjeun. 

  1. Kumaha Ngeureunkeun Pasatujuan

7.1. Anjeun tiasa teras ngabolaykeun perjanjian anjeun sareng kami. Pikeun kami janten anu anjeun kedah lakukeun nyaéta ngirimkeun kami mail di info@aplusglobalecommerce.com ngeunaan pembatalan

  1. Kumaha Urang tiasa ngeureunkeun Pasatujuan

8.1. Kasapukan tiasa ditumpes ti pihak kami sateuacan 14 dinten aya bewara. Ieu di handap mangrupikeun kasus-kasus ieu dimana urang tiasa nungtut perjanjian ieu.

8.2. Anjeun parantos ngalanggar istilah & Kaayaan.

8.3. Inpormasi anu disayogikeun ku anjeun naha henteu leres atanapi palsu.

8.4. Teu aya susuratan ti sisi anjeun salami 6 bulan (sacara sadayana).

  1. Sarat umum

9.1. Perjanjian ieu sareng Anjeun diatur ku hukum India. Sagala sengketa kana pasatujuan bakal diungkulan ku pangadilan di India.

  1. Ngungkulan Keluhan

Kami maksadkeun nyayogikeun jasa kami kana standar anu paling luhur. Ieu naha urang ngahargaan eupan balik anjeun pisan.

Penting pikeun anjeun ngabéjaan kami yén iraha waé anjeun henteu puas kana jasa sahingga urang tiasa ngarobih sareng ningkatkeun naon anu urang nawiskeun.

Kami bakal nyobian ngaréspon gancang-gancang pikeun pamundut atanapi masalah sareng bakal nyandak masalah dina panangan kami pikeun ngabenerkeun sakumaha pasatujuan.

Prosés kami pikeun nyandak Keluhan

Punten tuturkeun prosedur ieu pikeun ngabéréskeun masalah anjeun gancang-gancang.

Detil anu diperyogikeun pikeun keluhan:

Dina raraga ngadamel keluhan nyayogikeun inpormasi ieu anu ditaros di handap.

  • Nami sareng alamat email anjeun
  • Pedaran anu jelas ngeunaan keluhan anjeun atanapi masalah
  • Detil ngeunaan kumaha anjeun hoyong kami menerkeun kaayaan

Kumaha carana ngadamel keluhan ka kami?

Kirimkeun detil anjeun babarengan sareng keluhan di info@aplusglobalecommerce.com

Ngabalikeun duit sareng Pembatalan

APlus Global Ecommerce henteu ngaluarkeun pengembalian dana saatos jasa parantos disayogikeun. Éta tanggung jawab anjeun pikeun ngartos kawijakan pengembalian dana nalika ngagaleuh.

Tapi dina kaayaan anu luar biasa, urang tiasa nyandak tindakan anu diperlukeun pikeun ngeunaan jasa anu urang nawiskeun.

Kami bakal ngahargaan ngabalikeun duit dina kaayaan di handap ieu:

  • Upami anjeun henteu tiasa kéngingkeun jasa anu dipikahoyong nalika henteu mampuh pikeun ngirim pesen kusabab panyadia email anjeun. Dina kaayaan ieu, kami nyarankeun anjeun ngahubungi ASAP pikeun pitulung. Klaim bakal dikintunkeun ka departemen jasa palanggan sacara tinulis. Tulisan kedah disayogikeun dina 2 dinten saatos nempatkeun paréntah atanapi jasa bakal dianggap ditampi.
  • Upami anjeun henteu tiasa kéngingkeun sifat jasa anu dipikahoyong sakumaha anu disatujuan. Dina masalah sapertos kitu anjeun kedah ngahubungi Dinas Pelayanan Palanggan dina waktos 2 dinten ti saprak kaping pameseran. Anjeun tanggel waler pikeun masihan bukti anu jelas ngalawan jasa anu anjeun mésér sareng kateranganana. Upami keluhan sigana palsu atanapi licik maka éta moal dihibur atanapi dihormat.
  • Anjeun tiasa nerapkeun pikeun ngabalikeun duit upami anjeun parantos ngagaleuh tapi sateuacan anjeun nampi jasa anu dituju. Anjeun tiasa ngirimkeun pamundut dibarengan alesan pikeun ngabalikeun duit.

Kami teras-terasan ngabantosan sareng ngajantenkeun anu pangsaéna tina unggal kasempetan anu urang gaduh pikeun ngabantosan anjeun !!!

Taros Kami

Live chat: https://aplusglobalecommerce.com/

surélék: info@aplusglobalecommerce.com

telepon: + 1 775-737-0087

Punten antosan 8-12 jam pikeun Tim Palanggan kami balik deui kana masalah éta.

Ngobrol sareng ahli urang
1
Hayu urang ngobrol ....
Hai, Kumaha kuring tiasa ngabantosan anjeun?