Pencegahan Gantung Amazon Seller

Pencegahan gantung

Pencegahan Gantung Penjual

Aranjeunna nyarios yén pencegahan langkung saé tibatan ngubaran anu sami dina bidang ieu pikeun pencegahan gantung .. Kadang-kadang, Gantung akun ngajual Amazon sanés akibat tina hiji kasalahan tapi akibat tina kasalahan kumulatif salami hiji periode. Pamilik bisnis tetep ngalaksanakeun metode perdagangan anu ngarugikeun kasihatan akun dina kamajuan anu laun. Pangusaha sadar yén ieu kasép, nyaéta nalika akun ditunda. Nalika akun ditunda, anu ngajualna kabebeng ku jumlah masalah anu kalibet, sareng ngabéréskeun masalah janten tugas anu hésé. Cara anu pangsaéna pikeun henteu ngantep ieu kajantenan nyaéta waspada kana kabijakan akun penjual sareng ngalaksanakeun bisnis per kawijakan. Naha ngantosan akun anjeun ditunda ngan ukur sadar yén gantungna éta tiasa dihindari ku ngalakukeun sababaraha pancegahan anu saderhana? Kami ngabantosan anjeun nyandak léngkah-léngkah anu diperlukeun pikeun nyegah repot légal sareng téknis dituturkeun ku hiji gantung akun

Tim kami ngurus bewara kinerja anjeun, ngatur masalah alit tina akumulasi anu tiasa nyababkeun gantung akun.

Masalah ieu tiasa:

  • Klaim teu valid
  • Klaim palsu
  • Dipaké dijual dijual anyar
  • Palanggaran IP / palsu
  • Ngalanggar mérek
  • Pelanggaran hak cipta
  • Nyalahgunakeun variasi ASIN
  • Laju kiriman telat
  • Laju cacad mesen
  • Perhatosan FBA
  • Laju nyukcruk lemah
  • Ongkos kirim telat
  • Dibatesan panyabutan produk
  • Kaca detail produk Teu cocog
  • Invois henteu nyumponan sarat tanggal
  • Keluhan kaamanan
Ngobrol sareng ahli urang
1
Hayu urang ngobrol ....
Hai, Kumaha kuring tiasa ngabantosan anjeun?