Banding Gantung Amazon

banding suspénsi amazon

Naha & Henteu Kedah Saatos Gantung Akun Penjual Amazon

Amazon pikeun vendor online nyaéta Mekah suci. Sareng, éta ogé sami pikeun konsumén ogé. Aya seueur teuing kategori sareng produk anu tiasa dibeli ku saurang. Sanaos, kalayan jumlah penjual anu ningkat dina platform anu nyayogikeun produk anu saé, jumlah banding gantung Amazon ogé ningkat.

Ieu kajantenan kusabab kualitas produk dina platform turun sareng jumlah pelanggan anu henteu bahagia ningkat. Pikeun mastikeun yén palanggan Amazon kéngingkeun barang-barang anu pangsaéna online, Amazon nyobian ngagaduhan anu ngajual kualitas. Amazon ngalakukeun ieu ku maksa kawijakan pikeun anu ngajual dina platform. Sareng, upami éta henteu dimaénkeun leres ku aranjeunna maka aranjeunna bakal nunda akunna. Éta mangrupikeun kajadian anu biasa sareng kami mangrupikeun perusahaan anu ngabantosan jalma-jalma anu peryogi sapertos kitu.

Sanaos, upami anjeun énggal dina topik ieu maka kuring bakal mamatahan anjeun maca di handap langkung seueur ngeunaan banding suspénsi Amazon, sareng kumaha urang ngabantosan jalma anu ngagaduhan rekening penjual anu ditangguhkeun.

Naon hartosna Suspensi Akun Amazon?

Kalayan jumlah anu ningkat, aya beuki seueur insiden gantung penjual Amazon. Idéalna, tiasa aya tilu kaayaan anu ngajual Amazon panginten kedah ngalangkungan. Ieu nyaéta:

  • hal nu gumantung: Upami akun anjeun ditangguhkeun éta hartosna anjeun tiasa ngadamel banding Amazon suspensions. Ieu pastina ngandung harti yén anjeun kedah gaduh rencana aksi.
  • nampik: Ieu ngandung harti yén anu ngajual éta parantos narik banding Amazon tapi ditolak ku otoritas. Dina hal ieu, urang kedah ngagaduhan Rencana Aksi anu dirévisi.
  • ngalarang: Ieu titik teu balik. Teu aya banding gantung anu tiasa nyalametkeun anjeun upami akun anjeun dilarang.

Gantung Amazon tiasa disimpulkeun dina awal dua. Upami akun anjeun ditunda atanapi banding anjeun ditolak. Éta ngan saukur hartosna yén Amazon hoyong anjeun nyandak sababaraha parobihan sareng ningkatkeun jasa anjeun.

Tapi, upami anjeun dilarang tina platform anu saleresna mangrupikeun zona poék maka teu aya comeback. Jalma panginten mikirkeun muka akun anyar tapi éta saleresna ngalawan kana kawijakan Amazon. Ieu ngandung harti yén teu aya cara nyata pikeun nyandak akun anjeun deui. Sanaos, ieu ngan ukur lumangsung pikeun kagiatan anu paling jahat. Janten, upami anjeun henteu sadar dina gelung ieu maka kamungkinan anjeun henteu tiasa ngahontal tingkat éta. Sareng éta tiasa leres-leres dibenerkeun nganggo banding suspénsi Amazon anu épéktip.

Alesan Anu Paling umum pikeun gantung Amazon

Upami urang ngamimitian maca istilah & kaayaan Amazon maka éta bakal nyandak sababaraha waktos sareng seueur kabingungan. Amazon salaku platform ecommerce pangageungna naroskeun nuturkeun seueur aturan sareng peraturan. Ieu mangrupikeun alesan yén jumlah gantung Amazon dina waktosna parantos dugi. Nyatana, urang sacara pribadi ningali lonjakan jumlah jalma anu ngadeukeutan ka kami pikeun banding gantung Amazon. Upami urang angkat ku buku panduan Amazon maka tiasa aya seueur alesan. Tapi, sadayana tiasa digabungkeun janten tilu:

  • Alesan anu paling umum nyaéta ngalanggar kawijakan Amazon narékahan anjeun nuturkeun. Upami anjeun henteu acan proaktif maka kamungkinan anjeun tiasa ngalanggar kawijakan.
  • Usaha anjeun nyandak beuleum jero. Amazon henteu hoyong ngahibur anu ngajual anu kirang jual. Kaseueuran waktos, aya alesan anu kuat kunaon ieu kajantenan? Sareng upami anjeun sadar éta pastikeun anjeun ngalereskeunana.
  • Ngajual produk anu henteu kénging dina platform. Ieu ogé tiasa kajadian sareng produk anu ngalanggar Kawijakan IP.

Ogé Baca: Alesan Gantung Akun Penjual Amazon

Kumaha urang mendakan hal gantung Amazon?

Tanpa ngajalankeun sirah urang di ditu di dieu, cara anu pangsaéna pikeun ngalakukeun éta nyaéta ku mariksa béwara anu dikirim ku Amazon. Upami akun anjeun parantos ditunda pertama kalina sigana anjeun moal merhatoskeun éta akun. Tapi, Amazon pastikeun nunjukkeun kasalahan anjeun sareng dimana kami nyobian ngabantosan.

Ngalangkungan béwara anu dikirim ku Amazon, urang ngamimitian damel urang pikeun nyiptakeun akun penjual anjeun banding Amazon gantung.

Kumaha carana nyegah Gantung Akun Penjual Amazon?

Nulis banding Amazon gantung mangrupikeun ribut anu teu perlu nalika ngan saukur tiasa ngajauhan gantung. Kami jasa banding gantung Amazon tapi kami ogé nyayogikeun nasabah kalayan kauntungan pencegahan gantung. 

Nyandak akun anjeun ditangguhkeun teras dikaluarkeun deui sigana normal. Tapi, naon anu lumangsung nalika anjeun kaleungitan usaha pikeun sababaraha dinten éta. Nyatana, ieu ogé tiasa nyabut kapercayaan anjeun sareng réngking produk dina sistem. Di sagigireun éta toko anjeun kanggo waktos ayeuna ditutup secara anu hartosna anjeun henteu ngasilkeun artos.

Kami merhatoskeun pisan kagiatan anjeun dina platform sareng ngabimbing anjeun ngalangkungan. Kami nyobian anjeun henteu kajiret dina kagiatan jahat, naha éta sadar atanapi henteu sadar. Percanten ka abdi, seueur klien ngaraos yén aranjeunna tiasa ngaco sareng nyewa batur sapertos urang. Tapi, éta henteu tetep jalan anu urang pikahoyong khususna upami klien parantos ngulang deui kasalahan anu sami sareng-sareng. Kami mastikeun yén anjeun henteu lepat sareng ngalacak supados kasehatan akun anu ngajual salamina sareng klien nyingkahan banding Amazon suspensions.

Kumaha urang ngadamel Rencana Aksi anu khusus pikeun suspénsi Amazon?

Aya sababaraha hal anu kedah dilakukeun langsung. Salaku conto, mariksa béja anu dikirim ku Amazon nalika digantungkeun. Pariksa métrik anu ngajual pikeun ningali kumaha kinerja akun anjeun dina waktos ieu.

Dina raraga ngajantenkeun kasempetan urang saé sareng nyiptakeun anu pantes Rencana Aksi (POA), urang nyobian janten sakumaha teleb mungkin. Sareng, urang ogé nyobian janten kasieun, éta kecap konci anu tiasa leres-leres kuat.

Nya, kami parantos ngalakukeun ieu sababaraha kali anu cukup. Kami nalika ngartos sagala rupa anu parantos dipasihkeun ka kami, cobian ngadamel rencana anu ngagunakeun unsur konci ieu salaku bahan:

  • Kami atas nami anjeun tanggel waler pikeun kaleungitan anu parantos kajantenan. Janten tina platform atanapi konsumén atanapi duanana.
  • Coba ngadamel gambar dimana urang ngajantenkeun aranjeunna raos yén aranjeunna bersyukur ngagaduhan platform sapertos Amazon. Sareng, éta leres-leres mangrupikeun kasempetan yén kami moal resep ngaco.
  • Entong nyempad naon waé produk anu ngajualna atanapi jasa aranjeunna. Amazon mémang butuh waktosna tapi ngagantungkeun saha waé anu ngalanggar.
  • Sareng sapertos urang nyarios "hampura" nyaéta kecap konci.

Tip Penting Anu sanés

Ieu panginten siga pujian tapi percanten ka abdi éta sadayana leres dina hartos anu sopan. Amazon saéstuna nyayogikeun platform pikeun seueur pikeun perdagangan jujur. Éta masihan seueur kasempetan pikeun anu hoyong nguntungkeun dina bisnis. Kamampuh ngajual langsung ka sasama konsumén ti mana waé mangrupikeun anu dipikahoyong ku saha waé. Sareng ayeuna nalika éta kanyataan tibatan ngahatur nuhun, seueur anu ngajual saukur nyobian ngamangpaatkeunana pikeun tujuan jangka pondok.

Nya, upami urang parantos ngempelkeun sadaya data pikeun nyusun banding suspénsi Amazon anu pantes, urang ulah buru-buru. Penting pikeun naon waé anu dikirim ka Amazon ngagaduhan kualitas anu paling saé. Ieu sigana sigana rada diragukeun tapi kanyataanana nyaéta lamun anjeun sono usaha munggaran anjeun maka balikeun deui panginten saleresna butuh seueur waktos.

Bahan penting sanés anu kami anggo pikeun ngawangun Amazon Suspension Appeal anu pas:
  • Kami nyobian ngan ukur ngobrolkeun ngeunaan kabijakan sareng naon hak kami. Teu aya alesan pikeun ngobrol ngeunaan métrik kinerja nalika anjeun ditangguhkeun. Sanaos anjeun masihan nomer anu ngageleger, éta henteu hartosna nanaon utamina upami prihatinna benten.
  • Kami pastikeun yén serat anu dikirim ku kami henteu sifatna panjang. Eusi anu panjang peryogi waktos kanggo dicerna sahingga pondok sareng garing mangrupikeun cara anu saé pikeun nyerat banding Amazon.
  • Daripada ngagunakeun paragraf panjang penjelasan, urang nyobian nyusun banding gantung Amazon ku ngagunakeun poin sareng nomer pelor. Ieu sigana siga deal leutik tapi ngajadikeun anjeun surat banding amazon cara langkung nyeken ka spesialis Amazon anu ditunjuk.
  • Kami nyobian nyingkahan inpormasi tambihan sareng ngan ukur fokus kana masalah anu diserahkeun ka klien. Ieu henteu ngajalankeun perhatian anu teu perlu di tempat séjén.
  • Mimiti urang damel nyaéta masalah anu caket. Daripada maénkeun kaulinan anu disalahkeun ka saha waé, urang pastikeun yén Amazon terang yén kami ngartos pelanggaran sareng bakal ngalereskeunana gancang-gancang, sareng henteu ngulang deui.

Tip hébat anu sanésna, anu sering urang anggo nyaéta nyerat paragraf panganteur anu ngajelaskeun sadayana dina hakékatna. Ieu sigana siga sakedik saimbangna tapi tiasa dianggo sapertos sihir. Ieu tip mangpaat pisan nalika ngadamel banding suspénsi Amazon. Sareng, umumna format anu urang maénkeun dina jero tapi penting pikeun dicatet yén ngan masalah anu bakal aya anu nangtoskeun kumaha carana bakal diungkulan.

Naha kami nyarankeun anu ngajual janten ahli propérénsi pikeun banding gantung?

Nya, ieu tiasa disada sakedik aneh tapi émosi tiasa janten salah sahiji alesan anu hébat kunaon pamulihan anjeun tiasa langkung lami. Kami pendak sareng klién unggal dinten anu parantos sacara jujur ​​damel dina platform. Nanging, rekeningna ditunda kusabab henteu sadar atanapi ngan saukur teu cukup proaktif di jurusan ieu. 

Nyatana, urang tiasa nyaritakeun ngeunaan palanggan anu ngan saukur nyingkahan béja Amazon sabab aranjeunna bakal lirén ngajual salah sahiji produkna kusabab ulasan pangguna. Sanaos sateuacan aranjeunna tiasa ngalakukeun nanaon, Amazon ngagantungkeun akunna. 

Aya seueur pisan jalma dina platform anu parantos masihan seueur waktos pikeun ngawangun usaha. Nyandak sadayana dina waktos sakedap tiasa seueur pikeun seueur. Sareng, penting pikeun ngajaga diri nyalira. Sareng, salain ti janten tim réspon munggaran anjeun saatos digantungkeun, urang pastikeun anjeun henteu ditunda heula. Kami @ APlus Global Ecommerce yakin yén urang janten mitra sareng klien kami nalika diperyogikeun. Usaha anu mekar nyaéta kasuksésan urang.

Tip Pungkas kami pikeun nyingkahan nyerat Gantung Amazon

Leres, kami jasa sareng kami resep ngagaduhan usaha. Tapi, ieu henteu hartosna yén urang henteu kedah nyobian ngabantosan sasama Penjual Amazon urang. Urang mungkin gaduh padagangan anu béda tapi urang ngartos masalah anjeun. Sareng nalika aya seueur jasa di ditu di dieu sadayana mikirkeun némbak adil pikeun nyobaan nyalukan nyalira. Aya seueur hal anu tiasa dicarioskeun tapi sok langkung saé ulah aya gantungna. Pikeun ngalakukeunana aya sababaraha hal anu anjeun kedah émut.

  • Hindarkeun ngajual sagala jinis barang anu diwatesan.

    Aya seueur pisan anu ngajual anu meureun ngalakukeunana tapi ieu henteu hartosna anjeun kedah. Amazon khususna maréntahkeun anu ngajualna ngalawan ieu. Maka, penting pikeun anjeun ngupingkeun ati-ati upami anjeun hoyong nyegah banding banding Amazon.

  • Coba ulah dijual

    produk anu sigana tiasa diragukeun pikeun anjeun. Upami produk anu anjeun jual sepertos tiruan tina sababaraha alat atanapi fungsina, coba waé terang akar produk éta. Aya seueur jalma anu kéngingkeun rekeningna kusabab kabijakan pelanggaran IP. Ieu salah sahiji alesan utama kunaon seueur anu ngajual rekeningna ditangguhkeun.

  • Hubungan sareng pengacara.

    Tangtosna ngajalankeun bisnis hartosna anjeun tiasa ngajual langkung ti hiji produk. Ieu ngan saukur hartosna yén upami anjeun ngaraos ganjil ngeunaan produk anu anjeun jual sareng hoyong dilakukeun maka kéngingkeun konsultasi mangrupikeun hal anu pangsaéna anjeun tiasa laksanakeun.

  • Cegah duping ulasan anjeun.

    Tinjauan dina Amazon mangrupikeun indikator konci kualitas produk anjeun. Amazon henteu hoyong anjeun nyobian ngarobih ku cara naon waé. Penting pikeun anjeun nyandak ulasan éta sacara konstruktif sareng mimitian ningkatkeun jasa anjeun ku ngan saukur nuturkeun aranjeunna. Tinjauan palanggan mangrupikeun tempat munggaran anu tiasa milari kritik sareng pujian anu jujur. Sareng upami anjeun gagal ngalakukeunana maka anjeun tiasa nampi banding banding Amazon.

  • Janten satia sareng pedaran anjeun.

    Seueur anu ngajelaskeun produkna béda-béda sedengkeun produk anu sanésna henteu dugi kana katerangan éta. Upami Amazon nampi seueur teuing keluhan ngeunaan maka anjeun panginten tiasa nampi Banding suspénsi Amazon.

Kéngingkeun banding Amazon gantung tiasa janten cobaan anu paling parah anu tiasa dirobih. Sanaos, upami anjeun henteu sanggup pikeun méréskeun kaayaan maka anjeun pasti tiasa nyungkeun kami ngadukung anjeun. Dina hal umur, urang masih kénéh lahir tapi tina segi pangalaman, urang gaduh sababaraha ahli banding banding gantung anu paling berpengalaman. Karyawan urang gaduh pangalaman anu jero dina bidang ceruk sareng gaduh taun pangalaman di lapangan. Salain ti éta Aplus Global Ecommerce nawarkeun séjén ladenan sapertos pencegahan gantung, pamariksaan kasehatan akun, dorongan penjualan, jst. Kusabab éta, upami anjeun milari jasa propésional pikeun ngadukung anjeun maka kami tiasa janten bantosan. Kami arepkeun ieu panginten aya sababaraha bantosan pikeun anjeun. Ogé, hatur nuhun parantos maca dugi ka réngsé.

Meunang dina Toel

Location kami

642 N Highland Ave, Los Angeles,
Amérika Sarikat

Nelepon Kami Kana

Surélék urang

Kirimkeun kami Pesen

Kami hoyong ngupingkeun ti anjeun!
Ngobrol sareng ahli urang
1
Hayu urang ngobrol ....
Hai, Kumaha kuring tiasa ngabantosan anjeun?