Perlindungan Penjual A +

4.9
4.9 / 5

100+ Ulasan

Kumaha Cicing tina radar Gantung tanpa Méakkeun rébuan Dolar pikeun Banding Ditunda.

Sadaya Penjual terang yén kawijakan Amazon janten ketat unggal dintenna khususna nalika Penjual ngalaksanakeun DropShipping. Perlindungan A + Seller bakal nurunkeun kamungkinan anjeun nganonaktifkeun sareng bakal masihan anjeun antrian ku bertindak langsung dina masalah Terkait Kaséhatan Akun.

Naha Perlindungan Penjual + Penting?

Sadayana terang yén Amazon Suspensions mangrupikeun transaksi anu leres. 3 tina 10 Akun henteu tiasa diaktipkeun bahkan saatos ngalebetkeun sababaraha Banding. Upami Akun ditunda, anjeun nyéépkeun $ 1k - $ 2k kanggo unggal gantung, sareng tetep, teu aya garansi yén anjeun bakal diaktipkeun. Perlindungan Penjual A + bakalan ngahémat waktos sareng artos anjeun, sareng éta ogé bakal ngirangan kamungkinan anjeun digantungkeun janten 80% anu dipilari ku unggal jelema anu ngajual. Perlindungan Penjual A + bertindak salaku garis hirup pikeun sadaya Penjual Amazon.

1

Probabilitas gantung turun ku 80%

Sadaya palanggaran kawijakan bakal diungkulan langsung anu bakal ngirangan kamungkinan gantung sacara otomatis

2

Kaséhatan Akun Dina Status Anu Saé

Pikeun titik Kinerja pangiriman sareng kinerja layanan palanggan bakal ngajaga kaséhatan akun dina Status anu saé

3

Sinyalna Pikeun Suspénsi Ti payun

Upami anjeun ditangguhkeun bahkan saatos kaayaan sadaya masalah langsung. Anjeun bakal ditutupan pikeun Suspensi payun.

Ngamimitian sareng Kami

eligibility*

Kirang langkung ti 2 Pelanggaran Kawijakan atanapi AZ Klaim dina Akun.

dasar

$89seu sasih

Akun Kaséhatan Bersih

Sinyalna Kanggo Suspénsi Anu Hareup

pro

$129seu sasih

Akun Kaséhatan Bersih

Sinyalna Kanggo Suspénsi Anu Hareup

Entong LEUWIH KANGGO kasempetan pikeun kéngingkeun
Diskon tambahan 5% -10%

Janten Gancang- Tawaran Promosi Ieu Bakal Akhir dina:

Poé
jam
menit
detik

Patarosan remen tanya

Naha anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan rencana ieu? Tingali daptar di handap pikeun patarosan anu paling sering urang tanyakeun. Upami patarosan anjeun henteu didaptarkeun di dieu, maka mangga ngahubungan kami.

Leres, Anjeun kedah mayar premium tambahan pikeun 4 bulan kahiji.

Istilah Premium Ekstra dijelaskeun di handap ieu :
3-5 Pelanggaran: $ 49
6-10 Pelanggaran: $ 99
11-15 Pelanggaran: $ 149
16-20 Pelanggaran: $ 199

Anjeun ngan kedah mayar biaya jasa $ 100 kanggo rencana nyepetkeun urang ($ 849) sareng $ 200 kanggo rencana premium ($ 1299)

Anjeun kedah gaduh langganan sahenteuna 6 bulan kanggo ditutupan ku gantung. Upami anjeun ditunda sateuacan 6 bulan anjeun kedah mayar ngan ukur 1/3 tina Paket Surat Banding kami.

Ngobrol sareng ahli urang
1
Hayu urang ngobrol ....
Hai, Kumaha kuring tiasa ngabantosan anjeun?