kabijakan privasi

 

Kawijakan privasi parantos dijantenkeun sacara ati-ati pikeun anu hoyong terang kumaha "Inpormasi Pribadi" na anu dianggo online. Inpormasi pribadi dianggo pikeun ngaidentipikasi, ngahubungi, milarian, atanapi pikeun ngaidentipikasi jalma anu prihatin dina kontéks ieu. 

Punten baca kabijakan privasi kami pikeun ngartos kumaha kami ngumpulkeun data, ngagunakeun éta, ngalindungan, atanapi ngatur sakumaha per halaman wéb kami.

Inpormasi Pribadi anu dikumpulkeun ku kami salami blog atanapi halaman wéb didatangan

Saatos daptar sareng formulir Konsultasi dieusian, kami ngumpulkeun inpormasi ieu: Ngaran Pengunjung, Alamat Email, Nomer Telepon (Opsional), sareng detil sanésna gumantung kana jasa anu disatujuan.

 Kumaha urang ngumpulkeun inpormasi?

Kami ngumpulkeun inpormasi anu datang salami formulir Konsultasi dieusian, Live Chat, atanapi saatos didaptarkeun dina situs kami.

Kumaha cara kami nganggo inpormasi anu dikumpulkeun?

Kami tiasa nganggo inpormasi anu dikumpulkeun dina cara kieu:

  • Pikeun ngatur pangalaman anjeun sareng nyayogikeun jinis eusi sareng produk anu anjeun pikahoyong atanapi resep di pikahareupeun.
  • Nyayogikeun jasa anu langkung saé pikeun ngaréspon pamundut anjeun atanapi pamundut.
  • Pikeun ngolah transaksi anjeun.
  • Pikeun peringkat sareng ulasan ngeunaan jasa atanapi produk anu kami nawiskeun.
  • Pikeun nuturkeun sateuacanna pikeun susuratan (live chat, email, atanapi telepon patarosan)

Kumaha urang ngajaga inpormasi anjeun?

Kami henteu nganggo scanning kerentanan sareng / atanapi scanning kana standar PCI.

Kami ngan ukur nyayogikeun tulisan sareng inpormasi sareng henteu kantos naroskeun nomer kartu kiridit anjeun.

 Inpormasi Pribadi anu dibagikeun ku anjeun aya di tukangeun jaringan anu aman sareng ngan tiasa diakses ku jalma anu ngagaduhan aksés khusus kana data. Kami diwajibkeun tetep rahasia sadaya data anu anjeun kumpulkeun. Ogé, inpormasi sénsitip anu anjeun nyayogikeun énkripsi nganggo SSL (Secure Socket Layer).

Kami nyandak sadaya ukuran iraha waé anjeun ngalebetkeun, ngalebetkeun, ngaksés inpormasi naon waé pikeun mastikeun kaamanan maksimum.

Kabéh transaksi anu diolah ngaliwatan hiji panyadia gateway na teu disimpen atanapi olahan dina server kami.

Sadaya pamayaran dilaksanakeun nganggo gateway pamayaran sareng urang sama sekali henteu sanggup atanapi dihaja nyimpen data dina sérver kami.

Naha kami nganggo 'cookies'?

Kami nyungkeun ijin anjeun sateuacan ngumpulkeun cookies. Anjeun tiasa milih pikeun nampi atanapi mareuman sadaya cookies. 

 Kami nyungkeun cookies kanggo nyayogikeun pangalaman anu langkung dipersonalisasi. Ku mareuman cookies sababaraha fitur dina halaman wéb henteu tiasa dianggo tapi anjeun masih tiasa mesen.

panyingkepan pihak-katilu

Kami sama sekali henteu ngajual, dagang, atanapi mindahkeun pribadi naon waé ka pihak katilu mana waé kecuali upami diperyogikeun ku layanan anu disatujuan.

Tumbu pihak-katilu

Kami henteu nawiskeun nanaon atanapi tawaran ti pihak katilu.

Google 

Syarat iklan Google tiasa disimpulkeun ku Prinsip Periklanan Google. Éta ditempatkeun pikeun nyayogikeun pangalaman anu positip pikeun pangguna. Pariksa Ieuh.

Kami geus dilaksanakeun handap:

  • Remarketing kalawan Google Adsense
  • Ngalaporkeun gambaran Network Témbongkeun Google
  • Démografi jeung kapentingan Ngalaporkeun

 Kami sareng padagang pihak katilu, sapertos Google nganggo cookies pihak kahiji (sapertos cookies Google Analytics) sareng cookie pihak katilu (sapertos cookie DoubleClick) atanapi pengenal pihak katilu sanés babarengan pikeun nyusun data ngeunaan interaksi pangguna sareng tayangan iklan sareng fungsi jasa iklan sanés nalika aya hubunganana sareng halaman wéb kami.

Kami kalayan padagang pihak katilu kami ngan ukur nganggo cookies pihak kahiji (pikeun analitik) sareng cookie pihak katilu (DoubleClick Cookie) atanapi pengenal pihak katilu sanés pikeun nyusun data pikeun kesan iklan sareng fungsi anu aya hubunganana sareng situs wéb kami.

Tautan Kebijakan Privasi kami kalebet kecap 'Privasi' sareng tiasa dipendakan kalayan gampang dina kaca di luhur.

Pamaké bakal kéngingkeun bewara ngeunaan parobihan kawijakan privasi:

  • Di Page Sarat jeung Kaayaan Pamakéan kami

Pangguna sanggup ngarobih inpormasi pribadi na:

  • Ku emailing kami

Kami ngumpulkeun alamat email anjeun ka:

  • Pikeun ngirim inpormasi, réspon kana patarosan, sareng / atanapi pamundut atanapi patarosan sanés.
  • Ngolah pesenan, ngirim inpormasi, sareng ngapdet kalayan urutan anu pakait.
  • Kami ogé nganggo éta pikeun ngirim anjeun inpormasi tambihan anu aya hubunganana sareng jasa anu disatujuan.
  • Pasarkeun jasa pangénggalna sareng nawiskeun ka klien kami saatos transaksi aslina parantos kajantenan.

Bisi upami aya waktos anu anjeun hoyong lirénkeun langganan ti email kahareup urang maka kirimkeun kami email di info@aplusglobalecommerce.com sareng kami bakal ngaluarkeun anjeun tina sagala susuratan ka hareup.

Upami aya patarosan ngeunaan kabijakan privasi ieu anjeun tiasa ngahubungan kami nganggo inpormasi ieu di handap.

Taros Kami

Live chat: https://aplusglobalecommerce.com/

surélék: info@aplusglobalecommerce.com

telepon: + 1 775-737-0087

Punten antosan 8-12 jam pikeun Tim Palanggan kami balik deui kana masalah éta.

Ngobrol sareng ahli urang
1
Hayu urang ngobrol ....
Hai, Kumaha kuring tiasa ngabantosan anjeun?