Tentang Kami

Saha kami?

Tim profesional anu sumanget anu ngagaduhan katerampilan anu pantes pikeun pasar ngajantenkeun haté sareng jiwa Aplus Global Ecommerce. Kami percanten dina nyiptakeun lingkungan e-Dagang anu mekar, damel dinten-sareng, sareng dinten-kaluar pikeun masihan jasa pangsaéna ka para klien. Kami nyayogikeun Layanan Pamulihan Akun Penjualan Amazon anu pangsaéna.

Tentang Kami

Perusahaan anu ngabayangkeun lingkungan bisnis anu séhat, pasar kalapa, sareng dunya anu kantos makmur, A Plus Global e-commerce mangrupikeun salah sahiji tempat na dimana usaha online dibantuan ngajalankeun lancar. Kami nyayogikeun jasa 360 ° ka perusahaan e-Dagang. Ti ngabantosan bisnis e-Dagang gaduh akun anu ngajual séhat dugi ka meunang pamulihan akun anu ngajual amazon, urang gaduh solusi pikeun sadayana. Tujuanana nyaéta henteu ngan ukur ngabantosan usaha berkembang di pasar sapertos Amazon tapi ogé nyiptakeun tempat khusus na dina dunya e-commerce. Kami nyobian nyandak usaha anu saimbang sareng jalan ngembangna dunya e-Dagang sareng ngajalajah langkung seueur. Jasa kami anu pangsaéna di pasar ngajantenkeun A Plus Global janten perusahaan anu dipercaya. Kami gaduh tim anu dipilih sacara individu anu asalna tina latar anu beragam sareng gaduh katerampilan téknis anu seueur dipenta di pasar. Integritas sareng dédikasi aranjeunna nambihan langkung seueur nilai pikeun jasa, sareng éta nyaéta USP of A Plus Global e-Commerce. Jasa dijamin 24 jam urang dina reinstating akun Amazon Seller anu dipikaterang. Jasa mariksa kaséhatan anu ningkat-penjualan sareng akun ogé pantes dicobaan. Ngalangkungan rupa-rupa layanan, urang damel sareng anjeun dina opat bidang anu lega:

  1. Layanan banding Amazon - kami ngabantosan anjeun pikeun ngajual deui dina 24 jam
  2. Kaséhatan akun anu ngajual - urang ngajaga kaséhatan akun anjeun dina wates kalayan kaahlian kami
  3. Dukungan bisnis sareng penjualan - urang ngabantosan anjeun tumuh, henteu ngan ukur ngadukung
  4. Pangembangan halaman wéb sareng App- kami masihan anjeun platform anjeun nyalira pikeun ngalaksanakeun

Kami nyayogikeun jasa sareng bungkus khusus anu paling cocog sareng kabutuhan anjeun, diintegrasikeun sareng kabijakan domain masing-masing. Katering pikeun basis pelanggan sumebar di sakumna dunya, A Plus Global nyayogikeun jasa anu paling diperyogikeun sapertos "Pamulihan Akun Penjual Amazon" anu diperyogikeun ku akun penjual anjeun ngalangkungan dédikasi, kaahlian, sareng kekecapan tim kami.

Ngobrol sareng ahli urang
1
Hayu urang ngobrol ....
Hai, Kumaha kuring tiasa ngabantosan anjeun?