Kushtet e Shërbimit

 

Këto kushte të shërbimit përfshijnë të drejtat dhe detyrimet midis jush dhe APlus Global Ecommerce.

Lexoni me kujdes marrëveshjen përpara se të bini dakord për të paguar tarifën për shërbimet tona. Nëse nuk jeni në gjendje të kuptoni ndonjë pjesë ose keni ndonjë pyetje, atëherë mos ngurroni të na kërkoni ndihmë. Ne ju këshillojmë që të merrni sa më shumë kohë që të jetë e nevojshme për të kuptuar shërbimin e ofruar nga ne.

 1. fjalor

"Marrëveshje”: Theshtë marrëveshja midis jush dhe nesh.

"Shërbime”: Theshtë lloji i shërbimit të zgjedhur nga ju.

"ju”: Konsumatori ose ai që ka blerë shërbimet tona.

"Us","Misioni","We”: APlus Global Ecommerce

 1. Takim

2.1 Ju emëruat SH.B.A. mbi një shërbim të rënë dakord dhe Ne ramë dakord të sigurojmë shërbimin e synuar sipas afateve dhe kushteve.

2.2. Sapo të blini shërbimin, marrëveshja midis nesh fillon.

 1. Shërbimet tona

3.1 Ne do të sigurojmë shërbimet tona bazuar në informacionin e dhënë nga ju dhe çdo komunikim midis llogarisë tuaj të shitësit dhe Amazon

3.2. Pagesa juaj për shërbimin nuk i nënshtrohet një rivendosje të garantuar.

 1. Çfarë bëjmë

4.1. Ne do të veprojmë në lidhje me çështjen sa më shpejt të jetë e mundur bazuar në informacionin e dhënë nga ju.

4.2. Ne ofrojmë udhëzime për t'u marrë me Amazon. Responsibilityshtë përgjegjësia juaj t'i ndiqni sa më mirë.

4.3. Shërbimet tona do t'ju ofrohen derisa të mbarojë afati i shërbimit tonë.

 1. Çfarë nuk bëjmë

5.1 Ne nuk ofrojmë asnjë lloj këshille ligjore.

5.2. Ne nuk jemi përgjegjës për ndonjë veprim juridik të ndërmarrë kundër jush për ndonjë veprim mashtrues.

5.3. Ne nuk pretendojmë ndonjë garanci për ndonjë pezullim në të ardhmen pasi të ketë mbaruar mandati.

 1. Çfarë duhet të bësh

6.1 Ne mbështetemi në informacionin e dhënë nga ju. Ju duhet të siguroni të gjithë informacionin dhe dokumentet origjinale (nëse ju kërkohet) sa më mirë që të dini. Çdo çështje që lind përtej informacionit të dhënë nuk është rreptësisht përgjegjëse ndaj nesh.

6.2 Ju duhet të siguroheni që të mbani komunikim të arsyeshëm me ne gjatë mandatit tonë të shërbimit për efikasitet më të mirë. Ne mund t'ju kontaktojmë me postë, telefon, faks ose letër. Ju lutemi sigurohuni që të mos na injoroni ose kjo mund të çojë në shërbim joefikas, për të cilin nuk do të jemi përgjegjës nëse afrohemi vazhdimisht.

6.3. Të respektoni politikat dhe rregulloret e Amazon është detyra juaj. 

 1. Si të zgjidhet marrëveshja

7.1 Ju gjithmonë mund të anuloni marrëveshjen tuaj me ne. Tek ne, kështu që gjithçka që ju duhet të bëni është të na dërgoni një email në info@aplusglobalecommerce.com lidhur me anulimin

 1. Si mund ta zgjidhim Marrëveshjen

8.1 Marrëveshja mund të përfundojë nga pala jonë para 14 ditëve të njoftimit. Më poshtë janë rastet e mëposhtme kur ne jemi të detyruar të përfundojmë këtë marrëveshje.

8.2 Ju keni shkelur termat dhe kushtet.

8.3. Informacioni i dhënë nga ju është i pasaktë ose mashtrues.

8.4. Nuk ka asnjë korrespondencë nga ana juaj për 6 muaj (si një e tërë).

 1. Termat e Përgjithshme

9.1 Kjo Marrëveshje me Ju rregullohet nga ligjet e Indisë. Çdo mosmarrëveshje për Marrëveshjen do të merret nga çdo gjykatë në Indi.

 1. Ballafaqimi me ankesat

Ne synojmë të ofrojmë shërbimet tona në standardin më të lartë. Kjo është arsyeja pse ne vlerësojmë shumë reagimet tuaja.

Shtë e rëndësishme që të na tregoni se sa herë që nuk jeni të kënaqur me shërbimin, në mënyrë që të mund të përmirësojmë gjërat dhe të përmirësojmë atë që kemi për të ofruar.

Ne do të përpiqemi të përgjigjemi sa më shpejt të jetë e mundur për çdo pyetje ose çështje dhe do t'i marrim gjërat në dorën tonë për t'i bërë ato të drejta sipas marrëveshjes.

Procesi ynë për marrjen e ankesave

Ju lutemi ndiqni këtë procedurë për të ndihmuar në zgjidhjen e çështjes tuaj sa më shpejt që të jetë e mundur.

Detajet e kërkuara për ankesën:

Për të bërë një ankesë, jepni informacionin vijues të kërkuar më poshtë.

 • Emri juaj dhe adresa e emailit
 • Një përshkrim i qartë i ankesës ose shqetësimeve tuaja
 • Detaje sesi do të dëshironit ta rregullonim situatën

Si të bëni një ankesë tek ne?

Dërgoni të dhënat tuaja së bashku me ankesën në info@aplusglobalecommerce.com

â € <Rimbursimi dhe Anulimi

APlus Global Ecommerce nuk lëshon asnjë rimbursim pasi të jetë siguruar shërbimi. Responsibilityshtë përgjegjësia juaj të kuptoni politikat e rimbursimit gjatë blerjes.

Por në rrethana të jashtëzakonshme, ne mund të ndërmarrim një veprim të nevojshëm në lidhje me llojin e shërbimit që ne ofrojmë.

Ne do të nderojmë një rimbursim në kushtet e mëposhtme:

 • Nëse nuk jeni në gjendje të merrni shërbimin e dëshiruar në pamundësi për të dërguar një mesazh për shkak të ofruesit tuaj të postës elektronike. Në këtë situatë, ju rekomandojmë që të kontaktoni ASAP për ndihmë. Pretendimet do t'i paraqiten departamentit të shërbimit ndaj klientit me shkrim. Shkrimi duhet të sigurohet brenda 2 ditëve nga vendosja e një porosie ose shërbimi do të konsiderohet i marrë.
 • Nëse nuk jeni në gjendje të merrni natyrën e dëshiruar të shërbimit siç është rënë dakord. Në një çështje të tillë ju jeni të detyruar të kontaktoni Departamentin e Shërbimit të Klientit brenda 2 ditëve nga data e blerjes. Ju jeni i detyruar të ofroni prova të qarta kundër shërbimit tuaj të blerë dhe përshkrimit të tij. Nëse ankesa duket e rremë ose mashtruese, ajo nuk do të argëtohet ose respektohet.
 • Ju mund të aplikoni për një rimbursim në rast se keni bërë blerjen, por para se të merrni shërbimin e synuar. Ju mund ta dërgoni kërkesën së bashku me arsyen e rimbursimit.

Ne jemi gjithmonë të etur për të ndihmuar dhe për të bërë më të mirën e çdo mundësie që kemi për t'ju ndihmuar !!!

NA KONTAKTONI

Biseda live: https://aplusglobalecommerce.com/

Email: info@aplusglobalecommerce.com

I telefonit: + 1 775-737-0087

Ju lutemi të prisni 8-12 orë që Ekipi ynë i Shërbimit të Klientit të kthehet tek ju për problemin.

Bisedoni me ekspertin tonë
1
Le te flasim....
Ç'kemi si mund të të ndihmoj?