Sherbimet

Sherbimet

ÇFARË BËJMË

Parandalimi i Pezullimit

Ata thonë se parandalimi është më i mirë se kurimi. Ndonjëherë, llogaria e shitësit .......

Ankesa e pezullimit

Letra e Apelit luan një rol kryesor në pezullimin e çdo .........

Kontroll shëndetësor i llogarisë

Ashtu si një trup njerëzor ka nevojë për kontrolle të rregullta shëndetësore për t’u rritur ........

Rritja e shitjeve

Rritja e shitjeve në një biznes të tregtisë elektronike është plotësisht ......

Website Design

Me ardhjen e informacionit dhe teknologjisë në të gjitha sferat e jetës .......

Zhvillimi i aplikacionit

Me telefonat inteligjentë që janë instrumenti i fundit për arritjen e klientit .......

Paketat tona

Themelor

$ 499

Asnjë çështje jo-autentike

Analiza e llogarisë

Menaxher i Dedikuar i Rastit

Dorëzimi në 3-4 ditë

1 Revison

Shpejtoni

$ 849

Të gjitha llojet e pezullimit

Analiza e llogarisë

Menaxher i Dedikuar i Rastit

Dorëzimi në 1-2 ditë

4 revizione

Mbështetni orën

Prim

$ 1299

Të gjitha llojet e pezullimit

Analiza e llogarisë

Mbikëqyrës i Ekipit të Dedikuar

Dorëzimi brenda 12-24 orë

Rishikim i Pafund

Mbështetni orën

Themelor

$ 499

Asnjë çështje jo-autentike

Analiza e llogarisë

Menaxher i Dedikuar i Rastit

Dorëzimi në 3-4 ditë

1 Rishikimi

Shpejtoni

$ 849

Të gjitha llojet e pezullimit

Analiza e llogarisë

Menaxher i Dedikuar i Rastit

Dorëzimi në 1-2 ditë

4 revizione

Mbështetni orën

Prim

$ 1299

Të gjitha llojet e pezullimit

Analiza e llogarisë

Mbikëqyrës i Ekipit të Dedikuar

Dorëzimi brenda 12-24 orë

Rishikim i Pafund

Mbështetni orën

Bisedoni me ekspertin tonë
1
Le te flasim....
Ç'kemi si mund të të ndihmoj?