A+ Mbrojtja e Shitësit

4.9
4.9 / 5

100+ Shqyrtime

Si të qëndroni larg radarit të Pezullimit pa shpenzuar mijëra dollarë për ankesat e pezullimit.

Të gjithë Shitësit e dinë që politikat e Amazon po bëhen strikte nga dita në ditë veçanërisht kur Shitësit po bëjnë DropShipping. Mbrojtja A+ e Shitësit do të ulë shanset tuaja për çaktivizim dhe do t'ju japë avantazh duke vepruar menjëherë në çështjet e lidhura me Shëndetin e Llogarisë.

Pse është e rëndësishme mbrojtja e shitësit A+?

Të gjithë e dinë që Pezullimet e Amazon janë marrëveshja e vërtetë. 3 nga 10 Llogaritë nuk aktivizohen as pas paraqitjes së Ankesave të shumta. Nëse një Llogari pezullohet, ju shpenzoni $ 1k -$ 2k për secilën pezullim, dhe gjithsesi, nuk ka GARANCIA se do të aktivizoheni. Mbrojtja e A+ e Shitësit do të kursejë kohën dhe paratë tuaja, dhe gjithashtu do të zvogëlojë shanset tuaja të pezullimit në 80% të cilat Çdo shitës po kërkon. Mbrojtja e Shitësit A+ po vepron si një Jetëgjatësi për të gjithë Shitësit e Amazon.

1

Probabiliteti i pezullimit u ul me 80%

Të gjitha shkeljet e politikave do të trajtohen menjëherë, gjë që do të zvogëlojë probabilitetin e pezullimit automatikisht

2

Shëndeti i llogarisë në një gjendje të shkëlqyeshme

Deri në atë pikë, performanca e transportit dhe shërbimi ndaj klientit do ta mbajnë gjendjen e llogarisë në një gjendje të shkëlqyer

3

Mbulimi për Pezullimet e Ardhshme

Nëse pezulloheni edhe pasi të keni trajtuar të gjitha çështjet menjëherë. Ju do të mbuloheni për Pezullimin e ardhshëm.

Filloni Me Ne

Pranueshmëria*

Më pak se 2 Shkelje të Politikës ose Pretendime AZ në Llogari.

Gjuha bejzik

$ 89Mujor

Pastrimi i Shëndetit të Llogarisë

Mbulimi për Pezullimin e Ardhshëm

PRO

$ 129Mujor

Pastrimi i Shëndetit të Llogarisë

Mbulimi për Pezullimin e Ardhshëm

MOS E HUMB MUNDSIN TO P TOR TET MARR
NJ ZBRITJE SHTES 5% -10%

Jini të shpejtë- kjo ofertë promovuese do të përfundojë në:

Ditë
orë
minuta
sekonda

Pyetjet e bëra më shpesh

A keni ndonjë pyetje në lidhje me këtë plan? Shihni listën më poshtë për pyetjet tona më të shpeshta. Nëse pyetja juaj nuk është e shënuar këtu, atëherë ju lutemi na kontaktoni.

Po, ju duhet të paguani një premium shtesë për 4 muajt e parë.

Extra Premium terms are explained bellow :
3-5 Violations : $49
6-10 Violations : $99
11-15 Violations : $149
16-20 Violations : $199

You just need to pay a $100 service fee for our expedite plan ($849) and $200 for the premium plan ($1299)

Ju duhet të keni abonimin për të paktën 6 muaj për t'u mbuluar nga pezullimi. Nëse pezulloheni para 6 muajve do t'ju duhet të paguani vetëm 1/3 e Pakove të Letrës së Ankesës.

Bisedoni me ekspertin tonë
1
Le te flasim....
Ç'kemi si mund të të ndihmoj?