Politika e Privatësisë

 

Politika e privatësisë është bërë me kujdes për ata që dëshirojnë të dinë se si po përdoren "Informatat Personale" të tyre në internet. Informacioni personal përdoret për të identifikuar, kontaktuar, lokalizuar ose identifikuar individin përkatës në këtë kontekst. 

Ju lutemi lexoni politikën tonë të privatësisë për të kuptuar se si ne mbledhim të dhëna, i përdorim ato, mbrojmë ose trajtojmë sipas faqes sonë të internetit.

Informacione Personale të mbledhura nga ne gjatë vizitës në blog ose faqe në internet

Pas regjistrimit dhe plotësimit të formularit të Konsultimit, ne mbledhim informacionin e mëposhtëm: Emrin e Vizitorit, Adresën e Email-it, Numrin e Telefonit (Opsionale) dhe detaje të tjera në varësi të shërbimit të rënë dakord.

 Si i mbledhim informacionet?

Ne mbledhim informacionin e vizitorit gjatë plotësimit të formularit të Konsultimit, Bisedës së Drejtpërdrejtë, ose gjatë regjistrimit në faqen tonë.

Si i përdorim informacionet e mbledhura?

Ne mund të përdorim informacionin e mbledhur në mënyrat e mëposhtme:

 • Për të personalizuar përvojën tuaj dhe për të siguruar llojin e përmbajtjes dhe produktit që mund të pëlqeni ose mund të pëlqeni në të ardhmen.
 • Siguroni shërbim më të mirë në përgjigje të pyetjes ose kërkesës suaj.
 • Për të përpunuar transaksionet tuaja.
 • Për vlerësimet dhe rishikimet e shërbimeve ose produkteve që ne ofrojmë.
 • Për të ndjekur para korrespondencës (biseda të drejtpërdrejta, email ose pyetje telefonike)

Si nuk kemi mbrojtur informatat tuaja?

Ne nuk përdorim skanimin e cenueshmërisë dhe / ose skanimin sipas standardeve PCI.

Ne ofrojmë vetëm artikuj dhe informacione dhe kurrë nuk kërkojmë numrat e kartave tuaja të kreditit.

 Informacioni Personal i ndarë nga ju qëndron prapa rrjeteve të siguruara dhe mund të arrihen vetëm nga individë që kanë qasje të veçantë në të dhëna. Ne jemi të detyruar të mbajmë të gjitha të dhënat tuaja të mbledhura konfidenciale. Gjithashtu, informacioni i ndjeshëm i dhënë nga ju është i koduar duke përdorur SSL (Secure Socket Layer).

Ne marrim të gjitha masat sa herë që futni, dorëzoni, përdorni çdo informacion për të siguruar sigurinë maksimale.

Të gjitha transaksionet përpunohen përmes një ofruesi të portës dhe nuk ruhen ose përpunohen në serverat tanë.

Të gjitha pagesat kryhen duke përdorur një portë pagese dhe ne në asnjë mënyrë nuk jemi në gjendje ose synojmë t'i ruajmë të dhënat në serverat tanë.

A përdorim 'cookie'?

Ne kërkojmë lejen tuaj përpara se të mbledhim cookies. Ju mund të zgjidhni të pranoni ose të çaktivizoni të gjithë cookies. 

 Ne kërkojmë cookies për të siguruar një përvojë më të personalizuar. Duke fikur cookies, disa nga veçoritë e faqes në internet mund të mos funksionojnë, por përsëri mund të bëni porosi.

Shpalosja e palëve të treta

Ne në asnjë mënyrë nuk shesim, tregtojmë ose transferojmë ndonjë person tek ndonjë palë e tretë nëse kjo nuk kërkohet nga shërbimi i rënë dakord.

Lidhje të palëve të treta

Ne nuk ofrojmë asnjë lloj ofertash ose shërbimesh të palëve të treta.

Google 

Kërkesat e reklamimit të Google mund të përmblidhen nga Parimet e Reklamimit të Google. Ato janë vendosur për të siguruar një përvojë pozitive për përdoruesit. Kontrolloni këtu

Ne kemi zbatuar në vijim:

 • Remarketing me Google AdSense
 • Raportimi i Impresionit të Rrjetit të Rrjetit të Google
 • Demografia dhe Raportimi i Interesit

 Ne së bashku me shitësit e palëve të treta, të tilla si Google, përdorim cookies të palëve të para (të tilla si cookies Google Analytics) dhe cookies të palëve të treta (të tilla si cookie DoubleClick) ose identifikues të tjerë të palëve të treta së bashku për të mbledhur të dhëna në lidhje me ndërveprimet e përdoruesve me përshtypjet e reklamave dhe funksionet e tjera të shërbimit të reklamave pasi ato lidhen me faqen tonë të internetit.

Ne me shitësit tanë të palëve të treta përdorim vetëm cookie të palëve të para (për analitikë) dhe cookie të palëve të treta (DoubleClick Cookie) ose identifikues të tjerë të palëve të treta për të përpiluar të dhëna për përshtypjet e reklamave dhe funksione të tjera të lidhura me faqen tonë të internetit.

Lidhja jonë e Politikës së Privatësisë përfshin fjalën 'Privatësi' dhe mund të gjendet lehtësisht në faqen e mësipërme.

Përdoruesit do të marrin njoftim në lidhje me ndryshimet e politikës së privatësisë:

 • Në faqen tonë të Privacy Policy

Përdoruesit janë të aftë të ndryshojnë informacionin e tyre personal:

 • Duke na dërguar email

Ne mbledhim adresën tuaj të postës elektronike në:

 • Për të dërguar informacion, përgjigje ndaj pyetjeve dhe / ose kërkesa ose pyetje të tjera.
 • Përpunimi i porosive, dërgimi i informacionit dhe azhurnimet me porosinë e shoqëruar.
 • Ne gjithashtu e përdorim atë për t'ju dërguar informacione shtesë në lidhje me shërbimin e rënë dakord.
 • Marketoni shërbimet dhe ofertat tona më të fundit për klientët tanë pasi të ketë ndodhur transaksioni origjinal.

Në rast se nëse ndonjë herë dëshironi të çabonoheni nga emaili ynë i ardhshëm, atëherë na dërgoni një email në info@aplusglobalecommerce.com dhe ne do t'ju heqim nga të gjitha korrespondencat e ardhshme.

Nëse ka ndonjë pyetje lidhur me këtë privacy policy mund të na kontaktoni duke përdorur të dhënat e mëposhtme.

NA KONTAKTONI

Biseda live: https://aplusglobalecommerce.com/

Email: info@aplusglobalecommerce.com

I telefonit: + 1 775-737-0087

Ju lutemi të prisni 8-12 orë që Ekipi ynë i Shërbimit të Klientit të kthehet tek ju për problemin.

Bisedoni me ekspertin tonë
1
Le te flasim....
Ç'kemi si mund të të ndihmoj?