Shërbimi i Apelit Amazon

Shërbimi i apelimit i pezullimit të llogarisë së shitësit Amazon

Ofruesit më të mirë të shërbimeve të apelimit të llogarisë Amazon

Ka pasur një ndryshim rrënjësor në peizazhin e tregtisë elektronike. Megjithëse, ata që filluan më herët janë akoma duke përfituar nga tregtia e pjekur. Amazon është një nga ato platforma që pionieruan blerjet në internet. Një shërbim i filluar nga Jeff Bezos fillimisht filloi shitjen e librave. Dhe, atëherë shitësit e tjerë ishin të mirëpritur gjithashtu. Ai u bë një treg i hapur për njerëzit që shisnin produkte të ndryshme në kategori të ndryshme.

Nëse analizoni Amazon atëherë do të ndjeni se është më shumë si një motor kërkimi për produktet. Ka pothuajse çdo lloj vegël ose produkti që dikush mund ta imagjinojë. Amazon shërben si një vend për çdo gjë. Megjithëse, kjo u arrit nga shumica dërrmuese e shitësve të lidhur me platformën. Shumë pak njerëz nga ana e klientit dinë për këtë. Por, nëse jeni shitës, atëherë e dini sasinë e konkurrencës që ka tani.

Dhe, mirë me gjithçka të shkëlqyer që ndodh, disa njerëz dëshirojnë të marrin përfitimet më herët. Disa klientë u përpoqën të shfrytëzonin platformën dhe shitësit që dëshironin të arrinin më shumë shitje në më pak kohë. Kjo e bëri Amazon të imponojë rregulla dhe rregullore mbi klientët e tyre, si dhe shitësit. Por, është ana e shitësit që pezullohet më shpesh sepse ato janë autorë të cilësisë. Dhe, nëse nuk arrijnë ta bëjnë këtë ose nuk provojnë ndonjë mjet të panevojshëm, atëherë platforma do të pezullojë llogarinë e tyre. Në këtë gjendje, dikush mund të apelojë vetë por është ideale të kërkohet një shërbim apelimi Amazon. Pse Për shkak se shanset për ta riaktivizuar llogarinë tuaj në më pak kohë janë shumë më të larta në shkallën e parë.

Tani për të ditur më shumë rreth shërbimit të apelit Amazon dhe pezullimit të llogarisë së shitësit lexoni më poshtë.

Gjithashtu lexoni: A janë Shërbimet e Apelimit Amazon efektive në 2021?

A mund ta riaktivizoj llogarinë time të shitësit pa një shërbim apelimi Amazon?

Kjo është një nga pyetjet më të zakonshme që bëhet në komunitetin e shitësve Amazon. Njerëzit të cilët ofrojnë shërbime përmes një shërbimi të apelit Amazon, janë njerëz si unë dhe ti. Nuk ka të bëjë me atë nëse mund ta bëni, por në lidhje me efektivitetin e tij. Ne jemi një shërbim i apelit Amazon dhe e dimë që nuk është shkencë rakete. Megjithatë, të jesh efektiv dhe i saktë është diçka për të cilën duhet të kujdesesh. Së pari, Amazon ka dhënë udhëzime se si të apeloni. Dhe, nëse keni besim të mjaftueshëm, atëherë vazhdoni.

Por, ne do t'ju rekomandojmë që së pari ta kuptoni çështjen në fjalë. Shkrimi i një Letra e apelit Amazon nuk është i ndërlikuar, por ju duhet ta kuptoni problemin dhe të gjeni një zgjidhje të nevojshme për ta trajtuar atë. Në rastin ideal, kur Amazon pezullon një llogari të shitësit, ata i dërgojnë shitësit një njoftim. Në këtë njoftim, ata përmendin arsyen pse llogaria u pezullua. Nëse e kuptoni, përpiquni të formuloni një letër që i thotë Amazon se si mund ta zgjidhni këtë problem. Dhe, ju duhet të jeni preciz dhe ta kuptoni çështjen. Dhe e fundit, por jo më pak e rëndësishmja, mos u frikësoni.

Dhe, nëse thjesht dëshironi ta transferoni këtë, atëherë mund të punësoni një shërbim të apelit Amazon. Unë mund t'ju siguroj se ia vlen investimi juaj veçanërisht kur jeni duke humbur biznes çdo ditë gjatë pezullimit.

Arsyet prapa pezullimit të llogarisë së shitësit të Amazon

Arsyet prapa pezullimit të shitësit Amazon

Me numrin e produkteve në rritje në një platformë, numri i arsyeve pse dikush mund të pezullohet gjithashtu rritet. Pse Për shkak se ka më shumë se një mënyrë që shitësit mund të shkelin. Dhe, me një komunitet kaq të madh, është e patundur që duhet të ketë një listë dhe jo vetëm disa pika. Prandaj më poshtë kemi përmendur disa arsye me të vërtetë të zakonshme pas një pezullimi të shitësit Amazon:

 • Llogari të shumta: Nëse keni llogari të shumta të shitësit në Amazon, atëherë ka shumë mundësi që të merrni një pezullim. Amazon lejon një llogari të shitësit për individ. Algoritmi i AI është i aftë të kontrollojë kredencialet tuaja. Dhe, nëse përputhet me një llogari tjetër, dikush mund të marrë një grevë pezullimi dhe mund të kërkojë një shërbim të apelit Amazon.
 • Listimi i papërshtatshëm: Sipas udhëzimeve nga Amazon, ka disa produkte të cilat dikush nuk mund t'i shesë në platformë. Kjo mund të jetë specifike për vendin ose thjesht e ndaluar nga Amazon, në të gjithë platformën. Për shembull, në Indi shitja e lodrave për të rritur është e ndaluar dhe për këtë askush nuk lejohet t'i shesë ato. Dhe, nëse kapeni duke i shitur ato në Amazon, atëherë llogaria juaj do të marrë një apel për pezullim.
 • Reklamimi i faqes suaj të internetit: Amazon do të lejojë shitjen e produkteve të ndryshme nga marka të ndryshme që kanë faqen e tyre të internetit. Por, nuk i lejon ata të reklamojnë platformën e tyre të tregtisë elektronike. Nëse jeni duke e bërë atë, atëherë mund t'ju duhet një shërbim i apelit Amazon.
 • Renditja e Artikullit Inautentik: Nëse klientët rendisin produktin tuaj si jo autentik, llogaria juaj mund të pezullohet. Ka kaq shumë lista në Amazon që pretendojnë të jenë autentike, por jo. Nëse ky është rasti me produktin tuaj, atëherë unë do t'ju këshilloj të ndaloni shitjen e tij.
 • Listimi i artikullit të falsifikuar: Ky është një person pa mend, shitja e çdo gjëje të falsifikuar është thjesht e paligjshme. Amazon e konsideron veten të besueshme për të gjitha produktet që janë të listuara në platformë. Nëse jeni dikush që shet ndonjë gjë që ju mendoni se mund të jetë e falsifikuar, atëherë fitoni të dhënat e nevojshme në lidhje me produktin. Dhe, nëse është e mundur, thjesht ndaloni shitjen derisa të fitoni qartësi.
 • Ankesat për sigurinë: Amazon është shumë i vëmendshëm kur bëhet fjalë për rregulloret e sigurisë. Nëse produkti juaj e shkel atë për ndonjë rast, sigurohuni që ta rregulloni ose thjesht të ndaloni shitjen e tij. 
 • Imazhet që janë të kufizuara: Ka shumë lloje kur bëhet fjalë për imazhe që janë të kufizuara. Nëse keni postuar një imazh që nuk duket i përshtatshëm për platformën, atëherë hiqeni. Gjithashtu, nuk lejohet të përdoret imazhi i produktit të dikujt tjetër. Kjo është një nga arsyet më të zakonshme që qëndron pas pezullimit të shitësit. Shumë pyetje që marrim kanë të bëjnë me këtë dukuri. Shitësit shpesh përdorin imazhe për të cilat nuk kanë leje. Nëse jeni duke e bërë këtë, atëherë ndaloni, kjo do të thotë që ju po shkelni politikat e IP dhe do të kërkonit një shërbim apelimi Amazon.
 • Artikulli i përdorur i shitur: Amazon lejon shitjen e artikujve të përdorur, por në kategorinë e rinovuar. Nëse jeni duke shitur një artikull të përdorur si të ri, atëherë një rishikim i keq i klientit mund t'ju marrë në majë të pezullimit. Shmangni këtë dhe sigurohuni që gjithçka që shisni është e freskët si një erë.
 • Artikujt e skaduar: Amazon është gjithashtu shtëpia e sendeve që prishen. Amazon zakonisht është i njohur për pajisjet, por shet gjithashtu një mori produktesh të tjera. Nëse jeni duke shitur një produkt që ka skaduar, ai mund të jetë një flamur i madh i kuq. Ju duhet të mbani një kontroll të produkteve që po dorëzoni. Sigurohuni që ta trajtoni Amazon-in si çdo biznes të ligjshëm. Possibleshtë e mundur të rikthehet në punë, por aktivitete të tilla e bëjnë detyrën të vështirë edhe për një shërbim apelimi në Amazon.
 • Artikulli nuk shitet siç përshkruhet: Përshkrimi i produktit është një çështje shumë më e madhe. Kuptohet që duhet luftuar konkurrenca e ashpër. Megjithatë, nuk ka asnjë arsye për të gjetur shkurtore kur platforma e përçmon shumë atë. Shumë shitës përshkruajnë aftësitë e produktit shumë më të ekzagjeruara sesa duhej të ishin. Nëse jeni duke marrë reagime negative për të, atëherë është plotësisht faji juaj. Një përshkrim ka për qëllim të shfaqë produktin tuaj në mënyrën më të drejtë dhe të vërtetë. Dhe më besoni, është mënyra për të pasur një përvojë të qetë biznesi në platformë. Prandaj, nëse nuk dëshironi të punësoni një shërbim të apelit Amazon posaçërisht për rivendosjen në punë, shmangni atë me çdo kusht.
 • Shkalla e lartë e defektit: ODR ose Shkalla e Defektit të Rendit është përqindja e porosive të dëmtuara që dërgohen nga ju. Isshtë një shkelje e rëndë në sytë e platformës. Idealisht, Amazon lejon vetëm një ODR jo më të lartë se 1%. Prandaj, nëse po merrni ndonjë ankesë në lidhje me një produkt me defekt, sigurohuni që ta rregulloni atë para kohe.
 • Përvoja e lartë negative e klientit (NCX): Vlerësimet e klientëve janë pasqyra e llojit të shërbimit që ju po u ofroni klientëve tuaj. Nëse vazhdimisht po merrni vlerësime të këqija, shanset janë që produkti të ketë faj. Nëse kjo po ju ndodh, atëherë merrni masa të menjëhershme. Idealisht, si një shërbim i apelit Amazon, ne u kërkojmë klientëve tanë të bëjnë të njëjtën gjë. Isshtë më lehtë të ndryshosh atë që shet sesa të humbasësh llogarinë e shitësit.

Pra, këto ishin disa nga arsyet më të zakonshme pas pezullimit të shitësit. Nëse dyshoni se llogaria juaj mund të shkelë dikë në mes të saj, atëherë kontrolloni sa më shpejt. Përveç kësaj, ka shpesh raste kur një llogari pezullohet për arsye të shumta. Mund të jetë e vështirë për ta zgjidhur atë por ta bëni auditimin tuaj sa më të plotë. Dhe vepro sipas tij ASAP, duke e lënë atë për të rregulluar për të ardhmen mund të ju bëjë një grevë. Ka ndodhur me disa nga klientët tanë në të kaluarën dhe mund të ndodhë edhe me ju.

Llogaria është pezulluar? Na Telefononi Tani!

Si mund t'ju ndihmojë Shërbimi ynë i Apelit?

Letër e Apelit Amazon

Kur flasim për shërbimin e apelit Amazon, letra e apelit luan rolin kryesor në të. Letra e apelit Amazon është komunikimi i vetëm midis jush dhe Amazon që mund të rivendosë llogarinë tuaj. Nëse nuk zbarkohet në drejtimin e duhur atëherë mund të duhet pak kohë. Në thelb, kjo është arsyeja pse kaq shumë njerëz punësoni një Shërbim Apelimi AmazonMe Siç u tha më parë, është më e lehtë të rivendosni llogarinë tuaj në përpjekjen e parë. Përndryshe, mund të marrë shumë kohë dhe mund të përfundojë duke ju humbur shumë punë.

Tani, nëse flasim më tej për këtë çështje, atëherë një letër apelimi në Amazon është gjellë kryesore, por përbërësi kryesor është Plani i Veprimit. Një plan veprimi është hapat e duhur që ne do të ndërmarrim për të rregulluar çështjen e njoftuar nga Amazon. Për ta bërë këtë, ka disa gjëra të cilave u kushtojmë vëmendje:

 • Lexoni me kujdes njoftimin e dërguar nga Amazon.
 • Merrni një ide të qartë në lidhje me çështjen në fjalë dhe se si llogaria juaj është në shkelje.
 • Tani krijoni hapat e nevojshëm, si do t'i rregulloni ato.

Shtë shumë më e përpunuar se kjo por këto hapa janë përbërësit kryesorë. Gjithashtu, çdo rikthim në punë është unik, prandaj bëhet e rëndësishme që ne t'i kushtojmë vëmendje secilit dhe çdo rikthimi të punës ndryshe. Megjithëse, përvoja jonë me këto gjithmonë e bën të lehtë për ne që të trajtojmë çdo kërkesë.

Eksploroni Shërbimet tona të Apelimit të Pezullimit të Amazon

Pasi të kemi mbaruar krijimin e një plani veprimi për një pyetje të veçantë, kalojmë në shkrimin e një letre të apelit Amazon. Isshtë si çdo letër tjetër akoma pak më ndryshe. Qëllimi është të flasim sa më shumë që të jetë e mundur në sa më pak të jetë e mundur. Dhe mbi të, jini pak të strukturuar. Prandaj, më poshtë janë disa nga praktikat që ne ndjekim:

 • Koncize dhe precize: Siç u përmend më lart, "Flisni më shumë me më pak fjalë". Ka kaq shumë thirrje që Amazon i merr çdo ditë. Prandaj, bëhet e rëndësishme që të përmendim gjithçka në mënyrën më të lehtë të mundshme. Dhe përpiquni ta bëni atë mjaft të shkurtër që përfaqësuesi të lexojë lehtë.
 • Plani i veprimit: Meqenëse tashmë kemi dalë me një plan veprimi, tani është koha ta shpjegojmë si duhet. Ne përpiqemi të përdorim pika plumbi për të rritur efektivitetin kur bëhet fjalë për skanimin e letrës. Dhe mbi të, çdo pikë është një tregues i qartë se çfarë hapash do të ndërmarrim.
 • Strukturë: Çdo përmbajtje e shkruar është një pjesë e një historie që ka një rrëfim. Ne po e themi këtë sepse rrëfimi është i rëndësishëm. Ne sigurohemi që të përmendim gjithçka në rregull dhe të marrim secilën dhe çdo çështje një nga një duke shpjeguar se si do të trajtohet.
 • Intonacioni: Shtë e rëndësishme të mbani nën kontroll tonin e letrës. Duhet kuptuar që aftësia për të shitur në Amazon është një mundësi. Duke mbajtur këtë mendim, e gjithë letra është ndërtuar. Importantshtë e rëndësishme të kuptohet se këto rregulla dhe rregullore janë për vetë shitësit në planin afatgjatë. Nëse jeni një individ i sinqertë dhe i palodhur, duke u përpjekur të bëni jetesën tuaj në mënyrën e duhur, atëherë do të kuptoni pse ndodh kjo.

Si një shërbim i apelit Amazon, ne e marrim ndërtimin e apelit shumë seriozisht. Kjo është një nga përgjegjësitë tona thelbësore dhe ne e marrim atë personalisht.

Koha ideale për rivendosjen e llogarisë së shitësit

Nuk ka ndonjë specifikë me kohën. Siç u përmend më parë, çdo rikthim në punë është unik në kuptimin e vet. Ne kemi parë raste kur letrat tona të apelit kanë rivendosur llogaritë brenda 24 orësh. Megjithëse, nëse një klient po na vie i fshehtë duke provuar një letër për rivendosjen në pozitë, rivendosja në punë mund të marrë disa kohë. Me ankesat e Amazon, tërheqja për herë të parë, prandaj sigurohuni që letra e apelit amazon të jetë mjaft e mirë për herë të parë vetë.

Si të shmangni pezullimin e llogarisë në të ardhmen?

Ka dy mënyra si mund ta bëjë këtë. E para është të jesh proaktiv për secilën dhe gjithçka. E dyta është të punësosh një shërbim apelimi në Amazon. Ka shumë shërbime duke përfshirë edhe ne që ofrojnë parandalimin e pezullimit. Nuk ka dyshim se mund të jetë e mundimshme për të trajtuar shumë detyra në të njëjtën kohë. Kjo është arsyeja pse kaq shumë shitës transferojnë mirëmbajtjen e shëndetit të llogarisë së tyre të shitësit në shërbimet e apelit të Amazon.

Nëse jeni dikush që po kërkon një shërbim apelimi Amazon atëherë ndoshta ne mund të ndihmojmë. Ne ofrojmë shërbime si parandalimi i pezullimit të shitësit, kontrolle të rregullta shëndetësore të llogarisë dhe rritje të shitjeve. Prandaj, nëse jeni të interesuar, atëherë merrni konsultën tuaj falas nga klikuar këtu.

Get në kontakt

Vendndodhja jonë

642 N Highland Ave, Los Angeles,
SHBA

Na Thirrni On

na dërgoni me email

Na dërgoni një mesazh

Do të donim shumë të dëgjonim nga ju!
Bisedoni me ekspertin tonë
1
Le te flasim....
Ç'kemi si mund të të ndihmoj?