Rreth nesh

Kush jemi ne?

Një ekip profesionistësh entuziastë që zotërojnë aftësi të denja për tregun e bën zemrën dhe shpirtin e Aplus Ecommerce Global. Ne besojmë në krijimin e një mjedisi të lulëzuar të Tregtisë Elektronike, duke punuar ditën dhe ditën për t'u dhënë shërbimet më të mira klientëve. Ne po ofrojmë Shërbimet më të mira të Rivendosjes së Llogarisë së Shitësve Amazon.

Rreth nesh

Një kompani që parashikon një mjedis të shëndetshëm biznesi, tregje konkurruese dhe një botë gjithnjë në prosperitet, tregtia elektronike A Plus Globale është një nga llojet e veta ku bizneset në internet ndihmohen të funksionojnë normalisht. Ne ofrojmë shërbime 360 ​​° për kompanitë e tregtisë elektronike. Nga ndihma për bizneset e tregtisë elektronike të ketë një llogari të shëndoshë të shitësit deri te rikthimi i llogarisë së shitësve në amazon, ne kemi zgjidhje për të gjithë. Objektivi është që jo vetëm të ndihmojë bizneset të lulëzojnë në tregje si Amazon por edhe të krijojnë një vend të tyre në botën e tregtisë elektronike. Ne përpiqemi t'i sjellim bizneset në të njëjtin nivel me rrugët me zgjerim të shpejtë të botës së Tregtisë elektronike dhe të eksplorojmë gjithnjë e më shumë. Shërbimet tona janë më të mirat në treg duke e bërë A Plus Global një ndërmarrje të besuar. Ne kemi një ekip me individë të zgjedhur me dorë që vijnë nga prejardhje të ndryshme dhe posedojnë aftësi teknike që kërkohen jashtëzakonisht shumë në treg. Integriteti dhe përkushtimi i tyre i shtojnë më shumë vlerë shërbimeve, dhe kjo është USP e A Plus Global e-Commerce. Shërbimet tona të garantuara 24 orë në rivendosjen e llogarive të Shitësit Amazon janë të njohura. Shërbimet e rritjes së shitjeve dhe kontrollit shëndetësor të llogarisë gjithashtu ia vlen të provohen. Duke mbuluar një gamë të gjerë shërbimesh, ne punojmë me ju në katër fusha të gjera:

  1. Shërbimi i Apelit Amazon - ne ju ndihmojmë që t'ju shesim përsëri brenda 24 orëve
  2. Shëndeti i llogarisë së shitësit - ne e mbajmë shëndetin e llogarisë suaj brenda kufijve me ekspertizën tonë
  3. Ndihma për biznesin dhe shitjet - ne ju ndihmojmë të rriteni, jo vetëm të mbështeteni
  4. Zhvillimi i faqes në internet dhe aplikacionit - ne ju japim platformën tuaj për të kryer

Ne ofrojmë shërbime dhe paketa të personalizuara më të përshtatshme për nevojat tuaja, të integruara me politikat e domenit përkatës. Duke furnizuar një bazë klientësh të shpërndarë në të gjithë botën, A Plus Global ofron shërbimet më të nevojshme si "Rivendosja e Llogarisë së Shitësve Amazon" të kërkuara nga llogaria juaj e shitësit përmes përkushtimit, ekspertizës dhe aftësive të ekipit tonë.

Bisedoni me ekspertin tonë
1
Le te flasim....
Ç'kemi si mund të të ndihmoj?