Konsulenti juaj i Apelit në Amazon

A doni të rivendosni llogarinë tuaj të shitësit në Amazon?

Thjesht filloni një Bisedë të Drejtpërdrejtë me ne tani ose plotësoni formularin e kërkimit në internet më poshtë me detajet tuaja dhe më pas këshilltari ynë do të kthehet pas një ore. Na kontaktoni për të përsosur letër e apelit amazon.

Kërkesa për një vlerësim falas të llogarisë!

Njohja e shkakut të pezullimit të llogarisë është hapi i parë drejt rifillimit të llogarisë. Zbulimi i problemit kërkon njohuri eksperte të fushës. Specialistët tanë të llogarisë së Shitës do t'ju ndihmojnë të gjeni shkakun kryesor të pezullimit tuaj dhe të shpjegojnë se si ne mund t'ju ndihmojmë të shkruani përsosur apel pezullimi amazon . Na kontaktoni tani për të folur drejtpërdrejt me një nga ekspertët.

Ne jemi të hapur 24 orë në ditë, 7 ditë në javë.

+ 1 775-737-0087

Rezervoni një Konsultë Falas

Konsulentët do të kthehen në 1 orë

Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar të rivendosni llogarinë tuaj të shitësit Amazon, brenda 24 orësh.

Ndërsa duhet një moment humbje në fokus për të pezulluar një llogari të shitësit, kthimi i llogarisë mund të jetë një proces që kërkon kohë. Ndonjëherë, kjo kohë zgjatet gjithashtu për shkak të disa gabimeve këtu dhe atje të bëra nga shitësi për arsye të ndryshme si jo-qartësia në politikat e Amazon, duke mos qenë në gjendje të zbulojë çështjen prapa pezullimit të llogarisë, ose duke mos qenë në gjendje të shkruaj një letër e prerë e qartë dhe profesionale. Ne i kuptojmë këto probleme më mirë se kushdo dhe kjo është arsyeja pse ju garantojmë shërbim cilësor në kohën më të shpejtë të mundshme. E-Commerce Global A-Plus është një zgjidhje me një ndalesë për një rezolucion të plotë të llogarisë suaj të pezulluar të shitësit Amazon në vetëm 24 orë. Kjo kohë mund të shkojë nga 24 orë në 72 orë në varësi të llojit të paketës që zgjidhni.

Pyetjet e bëra më shpesh

Brenda një periudhe të shkurtër të fillimit të shërbimit tonë, ne kemi qenë në gjendje të ndihmojmë më shumë se 1000 llogari të pezulluara të amazonit për t'u rivendosur.

 

Koha më e shkurtër që duhet për të shkruar një letër thirrjeje në Amazon është 24 orë. Kjo periudhë mund të rritet në 3-4 ditë pune sipas detajeve të një llogarie të veçantë të pezulluar të amazonit dhe llojit të shërbimit të kërkuar nga shitësi.

Ka shërbime dhe paketa të ndryshme që ne ofrojmë për të rivendosur një llogari të shitësit në Amazon. Ne ofrojmë konsulencë, dërgim letre apeli dhe shërbime përcjellëse; varësisht nga lloji i paketës që zgjidhni.

Po, ne kemi punuar me çdo lloj çështjeje në lidhje me Pezullimin e Llogarisë Amazon.

Ne e trajtojmë apelin derisa të ketë arritur qëllimin e tij - që është rivendosja në punë. Pasi të kemi akuzuar vetëm një herë, ne punojmë për secilin hap të vogël të procesit derisa të zgjidhen të gjitha çështjet.

ne, si partner, ofrojmë analizën dhe apelin më të mirë për rivendosjen e llogarisë së pezulluar të shitësit të amazonit. Megjithatë, nuk mund të kontrollojmë faktorët nga fundi i Amazon dhe rikthimi i llogarisë nuk është i garantuar 100%.

Në rast të dështimit të zgjidhjes së një çështjeje, ne ofrojmë garanci për kthimin e parave

Si një ofrues shërbimi për një bazë klientësh në të gjithë botën, tregtia A Plus E ka një normë suksesi prej 90%.

Telefononi Tani Button
Bisedoni me ekspertin tonë
1
Le te flasim....
Ç'kemi si mund të të ndihmoj?