Услови за Користење

 

Овие услови на услуга ги повлекуваат правата и обврските помеѓу вас и АПлус Глобална електронска трговија.

Внимателно прочитајте го договорот пред да се согласите да ја платите таксата за нашите услуги. Доколку не сте во можност да разберете кој било дел или имате какви било прашања, слободно побарајте ни помош. Ве советуваме да одвоите колку што е потребно време за да ја разберете услугата што ја нудиме ние.

 1. Речник

"Договор”: Тоа е договорот меѓу вас и нас.

"Сервис”: Тоа е вид на услуга избрана од вас.

"можете”: Клиентот или оној што ги купил нашите услуги.

"Us","нашата","We”: Глобална трговија на АПлус

 1. Именување

2.1. Вие назначивте САД по договорена услуга и се согласивме да ја обезбедиме предвидената услуга според условите и условите.

2.2. Веднаш штом ќе ја купите услугата, договорот помеѓу нас е инициран.

 1. Нашите услуги

3.1. Ние ќе ги обезбедиме нашите услуги врз основа на информациите обезбедени од вас и каква било комуникација помеѓу вашата сметка на продавачот и Амазон

3.2. Вашата исплата за услугата не подлежи на загарантирано враќање.

 1. Што правиме

4.1. Ние ќе постапиме по ова прашање што е можно поскоро врз основа на информациите дадени од вас.

4.2. Ние обезбедуваме упатства за справување со Амазон. Ваша одговорност е да ги следите што е можно подобро.

4.3. Нашите услуги ќе ви бидат дадени се додека не заврши нашиот мандат на услугата.

 1. Она што не го правиме

5.1. Ние не даваме никаков вид правен совет.

5.2. Ние не сме одговорни за какво било правно дејствие преземено против вас за каква било измама.

5.3. Не бараме никаква гаранција за каква било суспензија во иднина откако ќе заврши нашиот мандат.

 1. Што мора да направите

6.1. Ние се потпираме на информациите дадени од вас. Вие мора да ги дадете сите информации и оригиналните документи (доколку ве прашаат) најдобро што знаете. Секое прашање што произлегува надвор од дадените информации не е строго одговорно за нас.

6.2 Мора да бидете сигурни дека одржувате разумна комуникација со нас за време на нашиот мандат за поголема ефикасност. Можеме да ве контактираме по пошта, телефон, факс или писмо. Ве молиме, проверете дали нема да не игнорирате или може да доведе до неефикасна услуга, за која нема да бидеме одговорни доколку постојано се приближуваме.

6.3. Да се ​​придржувате кон политиките и прописите на Амазон е ваша должност. 

 1. Како да се раскине договорот

7.1. Секогаш можете да го откажете договорот со нас. На нас, па сè што треба да направите е да ни испратите пошта на info@aplusglobalecommerce.com во врска со откажувањето

 1. Како можеме да го раскинеме Договорот

8.1. Договорот може да биде раскинат од наша страна пред 14 дена известување. Подолу се дадени следниве случаи каде што можеме да го раскинеме овој договор.

8.2. Вие ги прекршивте правилата и условите.

8.3. Информациите обезбедени од вас се или неточни или лажни.

8.4. Нема никаква преписка од ваша страна веќе 6 месеци (како целина).

 1. Општи услови

9.1. Овој договор со вас е регулиран со законите на Индија. Секој спор за Договорот ќе го реши секој суд во Индија.

 1. Справување со жалби

Имаме намера да ги обезбедиме нашите услуги на највисок стандард. Ова е причината зошто ние многу ги цениме вашите повратни информации.

Важно е да не известите секогаш кога сте незадоволни од услугата за да можеме да се исправиме и да го подобриме она што можеме да го понудиме.

Tryе се обидеме да одговориме што е можно побрзо за какво било прашање или прашање и ќе ги земеме работите во наша рака за да го направиме тоа правилно според договорот.

Нашиот процес за поплаки

Следете ја оваа постапка за да помогнете во решавањето на вашето прашање што е можно побрзо.

Потребни детали за жалбата:

Со цел да направите жалба, дадете ги следниве информации прашани подолу.

 • Вашето име и адреса на е-пошта
 • Јасен опис на вашата жалба или загриженост
 • Детали за тоа како сакате да ја поправиме ситуацијата

Како да поднесеме жалба до нас?

Испратете ги вашите детали заедно со жалбата на info@aplusglobalecommerce.com

Наплата и откажување

АПлус Глобална електронска трговија не издава никакво враќање на средствата откако ќе биде обезбедена услугата. Ваша одговорност е да ги разберете политиките за поврат на средства за време на купувањето.

Но, во исклучителни околности, може да преземеме неопходни активности во однос на видот на услугата што ја нудиме.

Ние ќе почестиме наплата во следниве услови:

 • Ако не сте во можност да ја добиете посакуваната услуга поради неможноста да испратите порака поради давателот на е-пошта. Во оваа ситуација, ви препорачуваме да контактирате со ASAP за помош. Побарувањата ќе бидат доставени до одделот за услуги на клиенти во писмена форма. Пишувањето треба да се обезбеди во рок од 2 дена по поставувањето на нарачката или услугата ќе се смета за примена.
 • Доколку не сте во можност да ја добиете посакуваната природа на услугата како што е договорено. Во ваков проблем, вие сте обврзани да контактирате со Секторот за услуги на клиенти во рок од 2 дена од датумот на купување. Вие сте должни да обезбедите јасни докази против вашата купена услуга и нејзиниот опис. Ако жалбата изгледа лажна или лажна, тогаш нема да се забавува или да се почитува.
 • Може да аплицирате за наплата во случај да сте извршиле набавка, но пред да ја добиете предвидената услуга. Барањето можете да го испратите заедно со причината за повратот.

Ние секогаш сме желни да помогнеме и да ја искористиме најдобро од секоја можност да ви помогнеме !!!

Контактирајте нѐ

Разговор во живо: https://aplusglobalecommerce.com/

Е-пошта: info@aplusglobalecommerce.com

телефон: + 1 775-737-0087

Ве молиме почекајте 8-12 часа за нашиот тим за услуги на клиенти да ви се вратиме на проблемот.

Разговор со нашиот експерт
1
Ајде да разговараме ....
Здраво, Како можам да ти помогнам?