Превенција од суспензија на продавачите на Амазон

Превенција од суспензија

Спречување на суспензија на продавачот

Тие велат дека превенцијата е подобра отколку да се лекува исто на ова поле за превенција од суспензија. Понекогаш, Суспензија на сметката на продавачот на Амазон не е резултат на една грешка, туку резултат на кумулативни грешки во текот на еден период. Сопствениците на деловни активности продолжуваат да ги практикуваат методите на трговија што му штетат на здравјето на сметката во бавна прогресија. Бизнисменот го сфаќа ова премногу доцна, односно кога сметката е суспендирана. Кога сметката е суспендирана, продавачот е презаситен со бројот на вклучени проблеми, а решавањето на проблемите станува мачна задача. Најдобар начин да не дозволите да се случи ова е да бидете свесни за политиките за сметка на продавачот и да вршите деловни активности според полисите. Зошто да почекате вашата сметка да биде суспендирана само за да сфатите дека суспензијата може да се избегне со преземање на едноставни мерки на претпазливост? Ние ви помагаме да ги преземете потребните чекори за да спречите правни и технички проблеми, проследени со суспензија на сметка

Нашиот тим се грижи за вашите известувања за перформанси, управувајќи со мали проблеми од акумулирање што може да доведе до суспензија на сметката.

Овие прашања можат да бидат:

 • Неавтентично тврдење
 • Фалсификувано тврдење
 • Користен се продава како нов
 • ИП / фалсификувана повреда
 • Повреда на трговска марка
 • Повреда на авторските права
 • Злоупотреба на ASIN варијации
 • Доцна стапка на пратка
 • Стапка на дефект на нарачката
 • Предупредувања од ФБА
 • Ниска стапка на следење
 • Доцна стапка на испорака
 • Ограничено отстранување на производот
 • Страницата со несоодветни детали за производот
 • Фактури кои не ги исполнуваат условите за датум
 • Safetyалби за безбедност
Разговор со нашиот експерт
1
Ајде да разговараме ....
Здраво, Како можам да ти помогнам?