Услуги

Услуги

ШТО ПРАВИМЕ

Превенција од суспензија

Тие велат дека превенцијата е подобра од лекувањето. Понекогаш, сметка на продавачот .......

Апелација за суспензија

Апелационото писмо игра клучна улога во суспендирањето .........

Здравствена проверка на сметката

Исто како што на човечкото тело му се потребни редовни здравствени прегледи за да расте ........

Зголемете ја продажбата

Зголемувањето на продажбата во деловна трговија е целосно ......

Интернет Дизајн

Со доаѓањето на информациите и технологијата во сите сфери на животот .......

Развој на апликации

Со паметните телефони се врвниот инструмент за достигнување до клиентите .......

Нашите пакети

Основни

$ 499

Без неавтентичен случај

Анализа на сметка

Посветен менаџер на случаи

Испорака за 3-4 дена

1 Ревизија

Забрза

$ 849

Сите видови на суспензија

Анализа на сметка

Посветен менаџер на случаи

Испорака за 1-2 дена

4 ревизии

Заокружете ја поддршката за часовникот

Премиум

$ 1299

Сите видови на суспензија

Анализа на сметка

Посветен супервизор на тимот

Доставување во рок од 12-24 часот

Неограничена ревизија

Заокружете ја поддршката за часовникот

Основни

$ 499

Без неавтентичен случај

Анализа на сметка

Посветен менаџер на случаи

Испорака за 3-4 дена

1 ревизија

Забрза

$ 849

Сите видови на суспензија

Анализа на сметка

Посветен менаџер на случаи

Испорака за 1-2 дена

4 ревизии

Заокружете ја поддршката за часовникот

Премиум

$ 1299

Сите видови на суспензија

Анализа на сметка

Посветен супервизор на тимот

Доставување во рок од 12-24 часот

Неограничена ревизија

Заокружете ја поддршката за часовникот

Разговор со нашиот експерт
1
Ајде да разговараме ....
Здраво, Како можам да ти помогнам?