А+ Заштита на продавачот

4.9
4.9 / 5

100+ прегледи

Како да се држите подалеку од радарот „Суспензија“ без да потрошите илјадници долари за жалби за суспензија.

Сите продавачи знаат дека политиките на Амазон стануваат строги од ден на ден, особено кога продавачите прават DropShipping. А+ Заштитата на продавачот ќе ги намали шансите за деактивирање и ќе ви даде предност ако дејствувате навремено за прашања поврзани со здравствената сметка.

Зошто е важна заштитата на А+ продавачот?

Секој знае дека суспензиите на Амазон се вистинскиот договор. 3 од 10 сметки не се активираат дури и по поднесување повеќе жалби. Ако сметката е суспендирана, трошите $ 1k -$ 2k за секоја суспензија, а сепак, нема ГАРАНЦИЈА дека ќе бидете активирани. А+ Заштитата на продавачот ќе ви заштеди време и пари, а исто така ќе ги намали шансите за суспензија на 80% што секој продавач ги бара. A+ Seller Protection дејствува како живот за сите продавачи на Амазон.

1

Веројатноста за суспензија е намалена за 80%

Сите прекршувања на правилата ќе се решат веднаш што автоматски ќе ја намали веројатноста за суспензија

2

Здравје на сметката во одличен статус

До тој момент, перформансите на испорака и перформансите на услугата за клиентите ќе го одржат здравјето на сметката во одличен статус

3

Покривање за идните суспензии

Ако бидете суспендирани дури и откако веднаш ќе се справите со сите прашања. Futureе бидете покриени за идна суспензија.

Започнете со нас

Подобност*

Помалку од 2 Прекршувања на политиката или АЗ побарувања на сметката.

ОСНОВНИ

$ 89Месечно

Чистење на здравствената сметка

Покривање за идна суспензија

УЈП

$ 129Месечно

Чистење на здравствената сметка

Покривање за идна суспензија

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА МОPНОСТА ЗА ДОБИВАЕ
ДОПОЛНИТЕЛЕН 5% -10% ПОПУСТ

Бидете брзи- оваа промотивна понуда ќе заврши со:

Дена
Часа
минути
Секунди

Најчесто поставувани прашања

Дали имате прашање за овој план? Погледнете ја листата подолу за нашите најчесто поставувани прашања. Ако вашето прашање не е наведено овде, контактирајте не.

Да, треба да платите дополнителна премија за првите 4 месеци.

Условите на Extra Premium се објаснети подолу :
3-5 Прекршувања: 49 долари
6-10 Прекршувања: 99 долари
11-15 Прекршувања: 149 долари
16-20 Прекршувања: 199 долари

Само треба да платите такса за услуга од 100 американски долари за нашиот брз план (849 американски долари) и 200 долари за премиум план (1299 долари)

Треба да имате претплата најмалку 6 месеци за да бидете покриени за суспензија. Ако бидете суспендирани пред 6 месеци, ќе треба да платите само 1/3 од нашите пакети за писма за жалби.

Разговор со нашиот експерт
1
Ајде да разговараме ....
Здраво, Како можам да ти помогнам?