Приватност

 

Политиката за приватност е внимателно направена за оние кои сакаат да знаат како се користат нивните „лични информации“ на Интернет. Личните информации се користат за идентификување, контакт, лоцирање или идентификување на засегнатата личност во овој контекст. 

Прочитајте ја нашата политика за приватност за да разберете како собираме податоци, ги користиме, заштитуваме или управуваме според нашата веб-страница.

Лични информации собрани од нас за време на посета на блог или веб-страница

По пополнувањето на формуларот за регистрација и консултација, ги собираме следниве информации: Име на посетител, адреса за е-пошта, телефонски број (по избор) и други детали во зависност од договорената услуга.

 Како собираме информации?

Ние ги собираме информациите за посетителот за време на пополнување на образец за консултации, разговор во живо или при регистрација на нашата страница.

Како ги користиме собраните информации?

Можеме да ги користиме информациите собрани на следниве начини:

 • За да го персонализирате вашето искуство и да дадете вид на содржина и производ што може да ви се допадне или да ви се допадне во иднина.
 • Обезбедете подобра услуга како одговор на вашето барање или барање.
 • За обработка на вашите трансакции.
 • За рејтинг и преглед на услуги или производи што ги нудиме.
 • Да се ​​следи пред преписката (разговор во живо, е-пошта или телефонски прашања)

Како ги заштитуваме вашите информации?

Ние не користиме скенирање на ранливост и / или скенирање според стандардите на PCI.

Ние обезбедуваме само статии и информации и никогаш не ги прашуваме броевите на вашите кредитни картички.

 Личните информации што ги споделувате вие, стојат зад заштитените мрежи и до нив можат да пристапат само поединци кои имаат посебен пристап до податоците. Од нас се бара да ги чуваме доверливи сите ваши собрани податоци. Исто така, чувствителните информации обезбедени од вас се шифрираат со употреба на SSL (Secure Socket Layer).

Ние ги преземаме сите мерки секогаш кога внесувате, доставувате, пристапувате до какви било информации за да се обезбеди максимална безбедност.

Сите трансакции се обработуваат преку давател на портал и не се чуваат или обработуваат на нашите сервери.

Сите плаќања се вршат со користење на портал за плаќање и ние во никој случај не сме во можност или имаме намера да ги чуваме податоците на нашите сервери.

Дали користиме „колачиња“?

Ние бараме ваша дозвола пред да собереме колачиња. Можете да изберете да ги прифатите или исклучите сите колачиња. 

 Бараме колачиња за да обезбедиме поперсонализирано искуство. Со исклучување на колачињата, некои од карактеристиките на веб-страницата може да не работат, но сепак можете да нарачувате.

Обелоденување на трети страни

Ние во никој случај не продаваме, тргуваме или пренесуваме некое лично на трето лице, освен ако тоа не го бара договорената услуга.

Линкови на трети страни

Ние не нудиме никаков вид понуди или услуги од трети страни.

Google 

Барањата за рекламирање на Гугл може да се сумираат со начелата на рекламирање на Гугл. Тие се поставени за да обезбедат позитивно искуство за корисниците. Проверете овде.

Ние се спроведува следната:

 • Ремаркетинг со Google AdSense
 • Известување за импресиите на Google Display Network
 • Известување за демографија и интереси

 Ние заедно со трети продавачи, како што се Google, користиме колачиња од прва страна (како што се колачињата на Google Analytics) и колачиња од трети страни (како што е колачето DoubleClick) или други идентификатори од трети страни заедно за да собереме податоци во врска со интеракциите на корисниците со впечатоци за реклами и други функции на рекламни услуги, бидејќи тие се однесуваат на нашата веб-страница.

Ние со нашите трети продавачи користиме само колачиња од прва страна (за аналитика) и колачиња од трета страна (колаче DoubleClick) или други идентификатори од трети страни за да составиме податоци за впечатоци за реклами и други поврзани функции поврзани со нашата веб-страница.

Нашата врска за Политика на приватност го содржи зборот „Приватност“ и лесно може да се најде на горната страница.

Корисниците ќе добијат известување за промените во политиката на приватност:

 • На нашата Полиса за приватност

Корисниците се способни да ги променат своите лични информации:

 • Со испраќање на нас

Ние ја собираме вашата адреса за е-пошта на:

 • Да испраќате информации, одговор на прашања и / или други барања или прашања.
 • Обработка на нарачки, испраќање информации и ажурирања со поврзана нарачка.
 • Ние исто така го користиме за да ви испратиме дополнителни информации во врска со договорената услуга.
 • Продажба на нашите најнови услуги и понуди на нашите клиенти откако ќе се случи оригиналната трансакција.

Во случај доколку сакате да се отпишете од нашата идна е-пошта, испратете ни е-пошта на info@aplusglobalecommerce.com и ние ќе ве отстраниме од сите идни преписки.

Ако имате било какви прашања во врска со оваа политика за приватност, може да не контактирате користејќи ги информациите подолу.

Контактирајте нѐ

Разговор во живо: https://aplusglobalecommerce.com/

Е-пошта: info@aplusglobalecommerce.com

телефон: + 1 775-737-0087

Ве молиме почекајте 8-12 часа за нашиот тим за услуги на клиенти да ви се вратиме на проблемот.

Разговор со нашиот експерт
1
Ајде да разговараме ....
Здраво, Како можам да ти помогнам?