За нас

Кои сме ние?

Тим на ентузијастички професионалци кои поседуваат пазарни вештини ги прави срцето и душата Аплус глобална трговија. Ние веруваме во создавање на просперитетна средина за е-трговија, работење на ден и на ден за да им дадеме најдобри услуги на клиентите. Ние ги обезбедуваме најдобрите услуги за повторна сметка на продавачите на Амазон.

За нас

Компанија што предвидува здраво деловно опкружување, конкурентни пазари и постојано просперитетен свет, е-трговијата „А плус глобал“ е едно од вакви места каде им се помага на непречено одвивање на деловните мрежи Ние обезбедуваме услуги од 360 ° на компании за е-трговија. Од помагање на деловните активности во е-трговија да имаат здрава сметка на продавачи до враќање на сметката на продавачите на Амазон, имаме решенија за сите. Целта е не само да им помогне на бизнисите да напредуваат на пазарите како Амазон, туку и да ја создадат својата ниша во светот на е-трговијата. Ние се обидуваме да ги донесеме деловните субјективи на исто ниво со брзите експанзии на светот на е-трговија и да истражуваме сè повеќе и повеќе. Нашите услуги се најдобри на пазарот и го прават A Plus Global доверливо претпријатие. Имаме тим рачно избрани поединци кои доаѓаат од различно потекло и поседуваат технички вештини кои се неизмерно барани на пазарот. Нивниот интегритет и посветеност додаваат поголема вредност на услугите, а тоа е УСП на глобалната е-трговија на А Плус. Нашите 24-часовни гарантирани услуги за враќање на сметките на продавачите на Амазон се добро познати. Вреди да се испробаат услугите за зголемување на продажбата и здравствената проверка на сметката. Опфаќајќи широк спектар на услуги, ние работиме со вас во четири широки полиња:

  1. Амазонска жалба служба - помагаме повторно да продадете во рок од 24 часа
  2. Здравје на сметка на продавачот - ние го чуваме здравјето на вашата сметка во рамките на нашето искуство
  3. Бизнис и поддршка на продажбата - ние ви помагаме да растете, не само да одржувате
  4. Развој на веб-страница и апликации - ние ви даваме своја сопствена платформа за изведување

Ние обезбедуваме прилагодени услуги и пакети најсоодветни за вашата потреба, интегрирани во политиките на соодветниот домен. Снабдувајќи база на клиенти распространета низ целиот свет, А Плус Глобал ги обезбедува најпотребните услуги како „Обновување на сметката на продавачи на Амазон“ што ги бара вашата сметка на продавачот преку посветеност, експертиза и познавање на нашиот тим.

Разговор со нашиот експерт
1
Ајде да разговараме ....
Здраво, Како можам да ти помогнам?