Вашиот консултант за жалби во Амазон

Дали сакате да ја вратите сметката на продавачот во Амазон?

Едноставно, започнете разговор во живо со нас сега или пополнете го образецот за пребарување преку Интернет подолу со вашите детали, а потоа нашиот консултант ќе се врати за еден час. Контактирајте не за совршено писмо од Амазон.

Барање за бесплатна проценка на сметката!

Познавањето на причината за суспендирање на сметката е првиот чекор кон повторно вклучување на сметката. Откривањето на проблемот бара стручно познавање на оваа област. Нашите специјалисти за сметка на продавачот ќе ви помогнат да ја откриете основната причина за вашата суспензија и да објасните како можеме да ви помогнеме да пишувате совршено жалба за суспензија на Амазон . Контактирајте не сега за да разговараме директно со еден од експертите.

Отворени сме 24 часа на ден, 7 дена во неделата.

+ 1 775-737-0087

Резервирајте бесплатна консултација

Консултантите ќе се вратат за 1 час

Ние сме тука за да ви помогнеме да ја вратите сметката на продавачот на Амазон повторно, во рок од 24 часа.

Иако е потребен момент на пропуст во фокусот за да се суспендира сметката на продавачот, враќањето на сметката може да одземе многу време. Понекогаш, и овој пат се продолжува поради некои грешки направени од тука и таму од страна на продавачот поради различни причини, како што се нејасност во политиките на Амазон, не можејќи да го открие проблемот со суспензијата на сметката или не може да напише јасно и стручно писмо за жалба. Ние ги разбираме овие проблеми подобро од кој било и затоа гарантираме квалитетна услуга во најбрз можен рок. Глобалната електронска трговија А-Плус е едношалтерско решение за полноправно решавање на вашата суспендирана сметка на продавачот на Амазон само за 24 часа. Ова време може да се движи од 24 часа до 72 часа во зависност од видот на пакетот што ќе го изберете.

Најчесто поставувани прашања

За краток период од започнувањето на услугата, успеавме да им помогнеме на повеќе од 1000 суспендирани сметки на Амазон да се вратат назад.

 

Најкраткото време што е потребно за да се напише апел-писмо во Амазон е 24 часа. Овој период може да се зголеми на 3-4 работни дена според деталите за одредена суспендирана сметка на Амазон и видот на услугата што ја бара продавачот.

Постојат различни услуги и пакети што ги обезбедуваме за да ја вратиме сметката на продавачот на Амазон. Ние обезбедуваме консултантски услуги, доставување писма за жалби и услуги за следење; во зависност од видот на пакетот што ќе го изберете.

Да, ние работевме со секој вид на случаи поврзани со суспензија на сметката Амазон.

Ние се справуваме со жалбата сè додека не ја достигне својата цел - тоа е враќање во функција. Откако ви наплативме само еднаш, работиме на секој мал чекор од процесот додека не се решат сите проблеми.

ние, како партнер, обезбедуваме најдобра анализа и жалба за враќање на сметката на суспендираниот продавач на Амазон. Сепак, не можеме да ги контролираме факторите од крајот на Амазон и враќањето на сметката не е 100% загарантирано.

Во случај на неуспех на решавање на некое прашање, ние нудиме гаранција за враќање на парите

Како давател на услуги за клиентска база ширум светот, трговијата А Плус Е има успех од 90%.

Копче за повик сега
Разговор со нашиот експерт
1
Ајде да разговараме ....
Здраво, Како можам да ти помогнам?